1.4 astra g lpg kaldırırmı yardım lütfen.

bahadirhan senin ortalama hızın ne ne kadar yakıyorsun sehirlerarası
 
İyiymiş walla helal olsun. benimkisi sedan olduğu için mi acaba senin kinden 50 km az yapıyor? senin şehirler arasında ki ortalama hızın kaç?

Genellikle 100-120 arasında kullanırım. Nazar olmasın ama ben lpg ile ilgili hiç sorun yaşamadım. İnşallah böyle devam eder.
 
inşallah arkadasım ben uzun yola çıkmadım hiç lpg ile mayısta insallah gideceğim onun icin sordum
 
ben 2004 1.4 Hb aracımda yaklaşık 1 senedir atiker kullanıyorum 32 lt ile şehirlerarası 425-450 km yapıyorum. Araçda şimdiye kadar en ufak bir sorun olmadı. otobanda da 190 a kadar çıktım banamısın demiyor. şehiriçi tüketimi benzine göre %50 avantajlı.
bence hiç bekleme hemen taktır.

bende de atiker var 1.6 astra G . uzun yolda 1lt gaz ile 12,5 km gidiyorum ortalama hızım 90-110 km . genelde arabada 4 kişi oluyor. gittiğim uzun yollarda genelde inişli çıkışlı. otobanda falan hiç gitmedim ölçemedim.
 
selamlar 1.4 club sedan 2004 kullanıyorum lpg taktırdım lovato marka 15 kuruş civarında yakıyo şehir içi, şehir dışı ölçemedim.Ama performansı nasıl diyosanız hiç bir degişiklik olmadı diyebilirim.Tavsiye ederim ama ustada çok önemli tabiki.
 
benım aracım da 1.4 nb landırenzo takılı gayet iyi benzın gıbı ol muyor ama farkını cok az hissedersin otoban da da 210 a kadar bastım....
 
210 km çok iyi . yokuş aşagımı bastınız.
 
duz yol videosu da var
 
tam benim istediğim konu valla:)) bende lpg taktırsammı diye düşünüyordum. benim arabada 2003 1,4 clup hb 90beygir. bu gün depoyu fulledim ve km de 281 krş. 100km de de 7,45lt benzin yakıyor. ekonomik olurmu diye düşünüyordum ama arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla gayet ekonomik oluyor lpg. benim yakıt kaça düşer aceba tahminen?
 
Çok düşer fiyat emin ol. hiç beklemden takdır derim.
benim ortalama hızım 120 km 32 lt gazla 360 km falan gidiyorum.
hesaplı. 400 km ve üzeri gidenlerde var, kullanışa bağlı.

iki haftadır Aksaray'dayım burda lpg 1.71 tl, ben urfa siverekte 2.09 dan alıyroum.
Şimdi bide bu fiyat farkı konusu var. bide burdan yak :)

iyi sürüşler...
 
Geri
Üst