1.4 t fevkaledenin fevkinde yakıt tüketimim .)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gogoank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.4 t fevkaledenin fevkinde yakıt tüketimim .)

DarthWider link' Alıntı:
Çok güzel tüketim değerleri Gökhan, sakin bir kullanımla nerdeyse dizel araç ekonomisini yakalamışsın :) sakin kullansan bile ayağının altında senin hızlanma isteklerine cevap vericek bir motorun olduğunu bilmek güzel bi duygu :)
+100000 katılıyorum.. geçen gün dizel sahibi bir forumdaşımız artık benzinli astraya geçmeyi planlıyorum demişti. sebep olarak da sürekli selektör yemekten bıktım demişti :)

DarthWider link' Alıntı:
Çok güzel tüketim değerleri Gökhan, sakin bir kullanımla nerdeyse dizel araç ekonomisini yakalamışsın :) sakin kullansan bile ayağının altında senin hızlanma isteklerine cevap vericek bir motorun olduğunu bilmek güzel bi duygu :)

aynen söylediğin gibi. arkadan selektör yapanları hafif okşadıktan sonra sessiz bir sürüşe devam.

Ynt:

Super degerler Gokhan. Bir bidon benzin aldim benim arabayi yakmaya gidiyorum :-D

Ynt:

Aydn link' Alıntı:
Super degerler Gokhan. Bir bidon benzin aldim benim arabayi yakmaya gidiyorum :-D

eski aracımdan sonra nefes aldırıyor. aldırdığı kadar en azından bastığında gidiyor. bir 3.16i sedezade olarak bunlar hoşuma gidiyor.

Harika bir değer açıkcası. Bir türlü beceremedim  sakin kullanmayı. Dizel olmasa kesin yakıt yüzünden satardım :)

tamamen sabır işi maksimum 100 km hızla ani hızlanmalar yapmadan yaparsanız yolculuğu bu değerler yakalanabiliyor. ben geçen sene 5,2 yi görmüştüm ama o zamanlar gece çekim yapacak telefonum olmadığından resim çekemedim. yolculuk güzergahı da sakarya-kaynarca dan çıkarken sıfırladım değerleri kandıra, izmitten tem ümraniye şeklinde. çamlıca gişelerden çıktıktan sonra bakmıştım merak edip sonuç 5,2 idi. günümüz şartlarında kamyonlar ve tırlar bile 120-130 ile giderken bizim bu araçlarla 100 km hızla gitmemiz imkansız  023hm 023hm

Uzun yolda bizim araçlarla 5 lt li değerler yakalamak kesinlikle mümkün ancak şehir içinde heyhat greatt

Aydn link' Alıntı:

çok güzel değerler olmuş...ancak Gökhan sende  de  maşallah peygamber sabrı varmış  ;)  araç insanı gerçekten sürat konusunda kışkırtıyor  kızgınkırbac

ercan_0636 link' Alıntı:
çok güzel değerler olmuş...ancak Gökhan sende  de  maşallah peygamber sabrı varmış  ;)  araç insanı gerçekten sürat konusunda kışkırtıyor  kızgınkırbac

abi necvox en büyüt etkisi. koydum bir film, aldım cc ye. izleye dinleye yavaş yavaş gittim.

gogoank link' Alıntı:
abi necvox en büyüt etkisi. koydum bir film, aldım cc ye. izleye dinleye yavaş yavaş gittim.
ևok yanlış hareketler bunlar    general_non_non

Geri