- Konuyu Başlatan
Ynt: 1.4 T motor sesi
Belki klima kompresörü ile ilgili bi durumdu çünkü oda ses yapiyor vuv vuv gibi
Belki klima kompresörü ile ilgili bi durumdu çünkü oda ses yapiyor vuv vuv gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet aynen böyleScrapercar link' Alıntı:Bu arada arabayı dinledim dışardan motor sanki daha sessiz calisiyor gibi ama aracın içine oturunca sanki dışarda daha sesli bi motor varmış hissi uyandırıyor 023hm
Sesine de görüntüsüne de gidişine de duruşuna da hastayım astranın. Ne sert süspansiyonları, ne yakıt tüketimi, ne de arka diz mesafesi rahatsız etmiyor beni. Aradığım tüm özellikler yeterince var. Arıza yapıp da beni yolda bırakmadığı sürece bu fikrim değişmeyecek. Arıza da yaparsa e kul yapısı olur der geçerim. Hoş son reklamlara göre astra yolda bırakmazmış kahka536. Sorun yok bence. 4500 km. dir keyifle kullanıyorum, Allah izin verirse bi beş sene daha kullanmayı düşünüyorum. bravoosyabasan link' Alıntı:bence de 1.4t motor sesli çalışıyor. 1.6t insignia ve 1.4tsi 122 hp golf ile karşılaştırdığımda 1.4t daha gürültülü ve sarsıntılı çalışıyor. çözümünü bilen varsa söylesin yaptıralım.