1 Ocak 2012 #1 U UNS Bilgi Girilmemiş ARKADAŞLAR AZ DA OLSA ARACIMIN BİRKAÇ FOTOĞRAFINI PAYLAŞMAK İSTİYORUM...(Yazıyı aşağıya yazdığım için kusura bakmayın)
ARKADAŞLAR AZ DA OLSA ARACIMIN BİRKAÇ FOTOĞRAFINI PAYLAŞMAK İSTİYORUM...(Yazıyı aşağıya yazdığım için kusura bakmayın)
1 Ocak 2012 #2 Ç çellocu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 1,359 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Hayırlı olsun, çok güzel...
1 Ocak 2012 #3 S Source Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2011 Mesajlar 775 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Sade ve şık bir görüntüsü var bu parça sonradan boyanıyor değilmi?
1 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #4 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Source link' Alıntı: Sade ve şık bir görüntüsü var bu parça sonradan boyanıyor değilmi? Genişletmek için tıkla ... Evet sonradan, aracınızın rengine göre boyanıyor.
Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Source link' Alıntı: Sade ve şık bir görüntüsü var bu parça sonradan boyanıyor değilmi? Genişletmek için tıkla ... Evet sonradan, aracınızın rengine göre boyanıyor.
1 Ocak 2012 #5 Bye_Bye Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2014 Mesajlar 10,152 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel hayırlı olsun aracınız çok derli toplu ve yakışıklı duruyor
1 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #6 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel HaKaN link' Alıntı: hayırlı olsun aracınız çok derli toplu ve yakışıklı duruyor Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum daha yapılacaklar listesi uzun
Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel HaKaN link' Alıntı: hayırlı olsun aracınız çok derli toplu ve yakışıklı duruyor Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ediyorum daha yapılacaklar listesi uzun
1 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #7 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Merdo link' Alıntı: Ekleri nereden ve ne kadara aldiniz acaba? Kazasiz belasiz kullanirsiniz aracinizi umarim bravoo Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum. Ekleri odak garage dan aldım.
Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Merdo link' Alıntı: Ekleri nereden ve ne kadara aldiniz acaba? Kazasiz belasiz kullanirsiniz aracinizi umarim bravoo Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum. Ekleri odak garage dan aldım.
1 Ocak 2012 #8 S Source Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 14 Eki 2011 Mesajlar 775 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Bu parça nasıl takılıyor? Vidalama falan varmı?
2 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #9 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Merdo link' Alıntı: Suanda dikkat ettim resimlere sadece on ek mi var sizde? Bu parca orjinal mi yoksa odak mi dokturmus Genişletmek için tıkla ... orijinal steinmetz on ek. Silikon gibi maddelerle yapıştırılıyor. 800 tl fiyatı
Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel Merdo link' Alıntı: Suanda dikkat ettim resimlere sadece on ek mi var sizde? Bu parca orjinal mi yoksa odak mi dokturmus Genişletmek için tıkla ... orijinal steinmetz on ek. Silikon gibi maddelerle yapıştırılıyor. 800 tl fiyatı
2 Ocak 2012 #10 G Gökhan_55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Ocak 2011 Mesajlar 2,140 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Siteyi ziyaret et Ynt: 1.4 T Steinmetz Opel güzel olmuş ama araba jant diye yalvarıyor...