- Konuyu Başlatan
Cevap vermeden 2 hafta sabrettim fakat sonunda vermeye karar verdim belirttiğiniz araca göre bir lastik seçecek olursak onuda danışırım fakat siz sanırım belirttiğim araç hakkında fikir sahibi değilsiniz,çünkü araç 0-100 km 8.2 saniyede çıkıyor bunun anlamı şu çoğu 2000 ve 2500 motor aralığındaki bir çok motor seçeneğinden daha seri bu gücüde yere uygularken patinaj çekebiliyor ve bunu en aza indirmek için bilgi topluyoruz eğer yorum yapılarak tüketicilere katkı sağlayan buradaki beyanlar hoşunuza gitmiyor ise buraya post yapmak için neden anlamsız beyanlarda bulunuyorsunuz anlam veremedim,eğer linkteki 1.6 astra sizin ise benim bildirdiğim araç size göre 600 hp lik süpra gücünde gelecektir,tabiki kullandığınız zaman 1.6 115 hp astradan sonra 1.4 tsı 140 hp 220 tork turbo&süpercharger bir aracı.Görende 600 bg'lik Subaru STI'a lastik alınacak zannedecek.
Standart bir binek için bu kadar düşünecek birşey yok, marka olmuş lastiklerin yeni ürünleri arasında büyük farklar yok. Bütçeye uyan, kampanya vs. olan varsa alınır, biter gider.
esp'de var fakat ginede oluyor,esp olmasa daha çok patinaj çeker.
Son düzenleme: