1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt:

MuratS link' Alıntı:
şimdiye kadar hiçbir aracımda istediğim yere koymadılar.. Bende artık söylemekten vazgeçmiştim zaten  005hihih

Bu aracıma da zaten LPG taktırmayı düşünmüyorum. Bir sonraki aracımı elektrikli alıcam  special_prayer o zaman da benim şansıma elektriğe zam gelir  011zaa 011zaa

O zaman nükleer yakıt çıkar ucuza, arabalarımıza reaktör taktırırız. Soğuk füzyon yapa yapa gezeriz. Arada küçük mantar patlamalar görürüz falan trafikte. ((:

Ynt:

GNSpower link' Alıntı:
O zaman nükleer yakıt çıkar ucuza, arabalarımıza reaktör taktırırız. Soğuk füzyon yapa yapa gezeriz. Arada küçük mantar patlamalar görürüz falan trafikte. ((:

Al sana yürüyen Mangal işte  kahka536 kahka536

Ynt:

MuratS link' Alıntı:
Al sana yürüyen Mangal işte  kahka536 kahka536

Arada bizde malzeme oluruz ama mangala. ((:

Ynt:

Arkadaslar an itibariyle suan aracima lpg dönüşümü yapılıyor bizzat aracin başında izliyorum. Brc de karar kildim. Umarim hayırlısı olur.

Ynt:

milyoncubaba link' Alıntı:
Arkadaslar an itibariyle suan aracima lpg dönüşümü yapılıyor bizzat aracin başında izliyorum. Brc de karar kildim. Umarim hayırlısı olur.

Hayırlı Uğurlu olsun.. Ne kadar süreceğini söyledilermi? Ve kaç para :)

Ynt:

2200 civarı olcak pesinde biraz daha dusebilir. Suan tek arac var oda benim. Yavas yavas rahat rahat calisin dedim. Yarin alirim heralde araci

Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Hayırlı olsun, inşallah sıkıntısızca uzun kilometreler sürersin arabanı keyifle. (:

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

GNSpower link' Alıntı:
Hayırlı olsun, inşallah sıkıntısızca uzun kilometreler sürersin arabanı keyifle. (:

Amin inşallah kardeşim adamlarin basindayim vallahi sanki bas usta :))))

Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

Hayırlı olsun ,sorunsnz kullanırsın inşallah.

Ynt: Ynt: Ynt: 1.4T Astra lpg dönüşümü için tavsiyelerinizi talep ediyorum.

ilker öztürk link' Alıntı:
Hayırlı olsun ,sorunsnz kullanırsın inşallah.
Saolasin kardesim inşallah. Bu aksam yetişecek sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri