Ynt: 1.6 115 bglik motora lpg
yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız sizin yazdıklarınıza ilave olarakta marka kadarda montaj işini yapacak ustada önemlidir bunuda belirtmek istedim
lt818 link' Alıntı:Arkadaslar alinan fiyatlar konusunda dikkatimi cekti,x sehrinde 1700,y ilcesinde 2300 tl gibi durumlar var.Landirenzo ve prins gibi onde giden lpg donusum markalarinda 2 veya 3 tip kit bulunuyor.mesela landirenzo da evo ve omega, prins te silver ve vsi 1-2 gibi.
Dolayisiyla herbir kitin farkli fiyatlari ve farkli araclarda uygulamalari var.bu yuzden bazi arkadaslar landirenzo adi altinda 1700tl gibi bi fiyat alirken digeri 2300 tl aliyor.lutfen fiyat almis oldugunuz kitin modelini ve hangi araclara uygulandgni da ogrenin.cunki canakkalede 2400 tl fiyat alinan kit erzincanda da uc asagi bes yukari aynidir.
Gasitaly sektore yeni girmis bi firma olsa gerek,fiyat cok cazip fakat siz siz olun donusum yaptiracaksaniz kendini kanitlamis markalara yonelin 3ten 5 ten kacmayin.unutmayinki opelin almanyadaki orjinal lpg powered astralarda landirenzo kullanmis.
Not:lpg donusum firmalariyla uzaktan yakindan alakam yoktur 005hihih sadece kendimde arastrdgm icin ogrendklerimi paylasmak istedim
yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız sizin yazdıklarınıza ilave olarakta marka kadarda montaj işini yapacak ustada önemlidir bunuda belirtmek istedim