1.6 136 hp beyaz sport hb ile tekrar aranızdayım arkadaşlar, eski dostlar :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dinojasie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dinojasie

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar. eski yuzler beni tanır. dinojasie. elazıgdan. ama şimdi şanlıurfadayım ve yeni yer ve yeni aracımla. 1.6 136 hp sport beyaz astra+ necvox navi ile . onceki aracım 1.4 140 hp aracımdan sonra bu aracta korktugum giib performans kaybı yaşamadım. aksine cok sevindirdi. astraya  hayrandım ama şimdi bu motor ile  hayranlık derecem daha da yükseldi. tekrar başta eski dostlar olmak uzere tüm saygıdeger forum üyelerine merhaba.

Ynt: 1.6 136 hp beyaz sport hb ile tekrar aranızdayım arkadaşlar, eski dostlar :)

Tekrar hoşgeldiniz..

Ynt: 1.6 136 hp beyaz sport hb ile tekrar aranızdayım arkadaşlar, eski dostlar :)

Hoş geldin araçdaşım :D

Metin tekrar hosgeldin
Yeni motor kullanicisi olarak yorumlarin bu araci dusunenler icin faydali olacaktir.

Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun.  greatt

Tekrar  welllcommee

teşekkürler arkadaşlar. elimden geldigince bilgilendirme yapacagım. yarın adana urfa ilk şehirlerarası mesafeyi yapacagım. bilgileri paylaşırım. ama arac daha 70 km de . şimdilik ortalamanın uzerinde olacagını bekliyorum

dinojasie link' Alıntı:
teşekkürler arkadaşlar. elimden geldigince bilgilendirme yapacagım. yarın adana urfa ilk şehirlerarası mesafeyi yapacagım. bilgileri paylaşırım. ama arac daha 70 km de . şimdilik ortalamanın uzerinde olacagını bekliyorum

70 km deki aracın tüketimini herkese anlatma Metin kardeşim, "çok yakıyor" olur adı. Hele bi 3000km ye gelsin en az.

Hoşgeldiniz tekrar.. Bende urfadayım:)

Geri