Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
len gökan konuşturma beni ağlıyodun geçen gün sağ koltukta abi yapıştırıyo koltuğa insanı bende olmuyo bu, 180 i zor görüyorum, rampada 4 kişiyle 3 e düşüyorum abi ne olacak benim bu halim satsam 15 verirlermi diye hala neden üzüyosun kendini güzel kardeşim
Yav hemşolarım bırakın didişmeyi1.3cdti dizel torkuyla iyi bir kalkış yapar ama uzama yapmaz 1.6 kadar.1.3 Sollamalarda daha iyi olsa da 1.6 benzinli 6500 redline ye kadar yürür.Dövüşmeyin canım iki motor da performanslı
Yav hemşolarım bırakın didişmeyi1.3cdti dizel torkuyla iyi bir kalkış yapar ama uzama yapmaz 1.6 kadar.1.3 Sollamalarda daha iyi olsa da 1.6 benzinli 6500 redline ye kadar yürür.Dövüşmeyin canım iki motor da performanslı
gökan farkettinmi sana canı gönülden destek olan bir kişi var oda mercialptekin onunda neden bukadar senin tarafında olduğunun yanıtı balıkserin altındaki satırda yazıyor
gökan farkettinmi sana canı gönülden destek olan bir kişi var oda mercialptekin onunda neden bukadar senin tarafında olduğunun yanıtı balıkserin altındaki satırda yazıyor