1.6 Astra H Mi 1.3 Cdti Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HANGİSİ DAHA ÇOK KEYİF VERİCİ??

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
len gökan konuşturma beni ağlıyodun geçen gün sağ koltukta abi yapıştırıyo koltuğa insanı bende olmuyo bu, 180 i zor görüyorum, rampada 4 kişiyle 3 e düşüyorum abi ne olacak benim bu halim satsam 15 verirlermi diye hala neden üzüyosun kendini güzel kardeşim

:D:D:D:D:D kavgada söylenmez :D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D kavgada söylenmez :D:D:D:D:D

görende sende 1.6 var bende 1.3 bisiklet motoru var sanrı:)) dengeli atta inanalım benimde ihtiyacım var buna:))

görende sende 1.6 var bende 1.3 bisiklet motoru var sanrı:)) dengeli atta inanalım benimde ihtiyacım var buna:))
Yav hemşolarım bırakın didişmeyi:)1.3cdti dizel torkuyla iyi bir kalkış yapar ama uzama yapmaz 1.6 kadar.1.3 Sollamalarda daha iyi olsa da 1.6 benzinli 6500 redline ye kadar yürür.Dövüşmeyin canım iki motor da performanslı:D

Yav hemşolarım bırakın didişmeyi:)1.3cdti dizel torkuyla iyi bir kalkış yapar ama uzama yapmaz 1.6 kadar.1.3 Sollamalarda daha iyi olsa da 1.6 benzinli 6500 redline ye kadar yürür.Dövüşmeyin canım iki motor da performanslı:D

olmaz her yerde 1.6 diceksiniz.))

ben öyle diyorum zaten gökhan abi 1.6 forever hele bi de lpg li olursa...

gökan farkettinmi sana canı gönülden destek olan bir kişi var oda mercialptekin onunda neden bukadar senin tarafında olduğunun yanıtı balıkserin altındaki satırda yazıyor :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri