Ynt: 1.6 cdti 136 bg yakıt tüketimi
Manueli böyle yakıyorsa piyasaya çıkacak olan otomatiğini düşünmek bile istemiyorum ???
Manueli böyle yakıyorsa piyasaya çıkacak olan otomatiğini düşünmek bile istemiyorum ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakkinenk link' Alıntı:Böyle giderse astra 1.6 dizelin piyasadaki algısı i30 ve ceed 1,6 dizeller gibi olacak. Umarım bu söylenenler motorun genel karakteri olmaz.
cancanada link' Alıntı:o kadarda değil yaaa
ben sureklı basıyorum 6.3 cıvarı falan 110 120 gıdınce 5,5 lt cıvarında
mackymors link' Alıntı:ben şehir içi kısa mesafe kullanıyorum şu an 8 in üstünde en az 6.5 a kadar dusuo sonra yine yukselıo o tam bir fiyasko gittiğin km ye bakmak daha mantıklı 200 tl mazotla 600 km anca gidiyo valla 1.6 biraz yakıo gibi : bu arada benmkı 110 bg olandan km de 6500 de
Bnada fazla geliyor ama 1.3 le 5.2 altına hıc ınmedım 110 120 yle gıderkemde.. Benım kullanımamada baglı tabıhakkinenk link' Alıntı:Dediğiniz kullanımla ort. 6.3 normal .
Daha önce 1.3 varmış sizde de. 1,3'ler 110-120 ile 4,3-4,5 civarı yaktığını tecrübe etmişsinizdir. Düşük hızlarda 1,6'nın fazla yakacağını düşünürsek normal hızlarda 5,5 fazla değil mi? Bazı benzinliler 110-120km hızlarda 5,5 altına çok rahat iniyor.
CLIORS link' Alıntı: