Ynt: 1.6 cdti 136hp tüketim
Merhaba arkadaşlar yeni yıldız güzel olur inşallah. Benim araç 1.6 benzinli atmosferik, shell dışında hiç yakıt almadım neredeyse yani diğer firmaların yakıtların bilemem, önceleri 95 oktan olanı kullanıyordum araç gidiyor problemsiz, deneme amaçlı nitro doldurdum deposu. Pompadaki arkadas cok karsi çıktı, sen bunu uzun yol içinmi alıyorsun yok şehir içi dedim baya bi konuştuk, Pompadaki arkadasin açıklaması, abi bu yakıt ince, motoru güzel temizliyor uzun yolda 95 e görede ekonomik, araç daha performanslı ama şehir içi çok yakar bunu alma seklindeydi. Benim deneyimlerim, aracın performansı öteki yakıt göre çok daha güzel daha seri devirleniyor, tabir yerindeyse motor şiir gibi çalışıyor ve 95 e göre çok çok sessiz ama gerçekten çok yakıyor şehir içi bir depoda yapılan yolda 40 kmye kadar az gidiyordu. şuan Aracım tüplü ama depoda hala nitro var. Nitro performans odaklı bi yakıt katkılı diğer dizeli deneyin normal olanı yaptığınız yol artacaktırtameer link' Alıntı:Valla benim yol bilgisayarı aldığım günden beri menzilde 700 km geçmedi. Antalya da şehir içi 650 km gidiyor. yakıtım shell nitro dizel. araç 1.6 cdti 136 hb kasa. sizce normal mi ?