Ynt: 1.6 edition 2.vites sorunu
evet
evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000de rampada 1.6 180 de çıkmazCan link' Alıntı:Yani gitmiyor anlamında demek istiyorum devir aralığı 2000 de de2.vitese atınca araba rampada gitmiyor arkadaşlar
Can link' Alıntı:Yani arabayı 1.vitesten 2.vitese atarken yüksek devirde kullancaz
Tabi böyle oluncada yakıt çok gidecek dolayısıylakenangokhan link' Alıntı:evet ama sadece rampalı yollarda, normal kullanımda 2000 devir sıkıntı yapmaz zaten
Araç şu an 4.300 km de en son 9.6 ydı ama yaklasık ıkı haftadır 11.4 11.3 11.2 ve en son 11.1 oldu.Aslında bende anlamadım bırden yukseldı anlamış değilim.kenangokhan link' Alıntı:Manuel vites değilmi o araç 1.6 115 BG, Nasıl 11.1 değerlere çıkabildiniz çok yüksek değerler bunlar. Ben sürekli 2 km gibi kısa mesafede kullanmama rağmen 8.9 değerdeyim şuan
degerleriniz yuksek geldi bana biraz. Ben de ayni motorlu araci ankarada bahcelievler emek balgat cevizlidere tunali taraflarinda kullaniyorum genelde ve oldukca yuksek devirlere ciktigim cok sik oluyor. Ona ragmen yol bilgisayarindaki degerim 8.9lt/100km. Nisanlimda da otomatik viteslisi var o da 10.3 lt/ 100kmCan link' Alıntı:Araç şu an 4.300 km de en son 9.6 ydı ama yaklasık ıkı haftadır 11.4 11.3 11.2 ve en son 11.1 oldu.Aslında bende anlamadım bırden yukseldı anlamış değilim.