1.6 edition 2.vites sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 edition 2.vites sorunu

Teşekkürler arkadaşlar.

Can link' Alıntı:
Yani gitmiyor anlamında demek istiyorum devir aralığı 2000 de de2.vitese atınca araba rampada gitmiyor arkadaşlar
2000de rampada 1.6 180 de çıkmaz

Can link' Alıntı:
Yani arabayı 1.vitesten 2.vitese atarken yüksek devirde kullancaz

evet ama sadece rampalı yollarda, normal kullanımda 2000 devir sıkıntı yapmaz zaten

kenangokhan link' Alıntı:
evet ama sadece rampalı yollarda, normal kullanımda 2000 devir sıkıntı yapmaz zaten
Tabi böyle oluncada yakıt çok gidecek dolayısıyla :)

rampa çıktığın yollarda devri düşük tutarsan daha çok yakarsın !!!

Şu an yakıt miktarını 11.1 e kadar düşürdüm.Başka önerileriniz var mı arkadaşlar.

Manuel vites değilmi o araç 1.6 115 BG, Nasıl 11.1 değerlere çıkabildiniz çok yüksek değerler bunlar. Ben sürekli 2 km gibi kısa mesafede kullanmama rağmen 8.9 değerdeyim şuan

kenangokhan link' Alıntı:
Manuel vites değilmi o araç 1.6 115 BG, Nasıl 11.1 değerlere çıkabildiniz çok yüksek değerler bunlar. Ben sürekli 2 km gibi kısa mesafede kullanmama rağmen 8.9 değerdeyim şuan
Araç şu an 4.300 km de en son 9.6 ydı ama yaklasık ıkı haftadır 11.4 11.3 11.2 ve en son 11.1 oldu.Aslında bende anlamadım bırden yukseldı anlamış değilim.

Can link' Alıntı:
Araç şu an 4.300 km de en son 9.6 ydı ama yaklasık ıkı haftadır 11.4 11.3 11.2 ve en son 11.1 oldu.Aslında bende anlamadım bırden yukseldı anlamış değilim.
degerleriniz yuksek geldi bana biraz. Ben de ayni motorlu araci ankarada bahcelievler emek balgat cevizlidere tunali taraflarinda kullaniyorum genelde ve oldukca yuksek devirlere ciktigim cok sik oluyor. Ona ragmen yol bilgisayarindaki degerim 8.9lt/100km. Nisanlimda da otomatik viteslisi var o da 10.3 lt/ 100km

Geri