1.6 Edition yakıt göstergesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan artstra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 1.6 Edition yakıt göstergesi

Bence de normal. 150-200 TL'lik alın bakın nasıl oynuyor :D

welllcommee aynı araca bende sahibim ilk 50 tl aldım fakat ibrede hafif kıpırdama oldu sonradan fulledim depo 251.00 tl aldı toplamda 56 litre alıyor bilgilerinize aracınızda herhangi bir sorun olacagını sanmıyorum

Abi bizim 1.6 benzinlilerin deposu kaç litre ? 032questn

1.6 benzinlilerin deposu 55 lt.

Shift link' Alıntı:
Abi bizim 1.6 benzinlilerin deposu kaç litre ? 032questn

Aynı aracım tüketimim ankara şehiriçi 10,5 - 11 lt civarı geziniyor. Bırak elinden öptürmeyi yüzüne bakmaz Orhan :)

adRe J link' Alıntı:
Bu araba çok yakıyor 4-5 litre ile elinden bile öptürmez Alışın diyorsun yani ömür kardeşim :D

Lpg sizi bekler hocam benim oldugu gibi  :)

30 liracık mı  032questn Yarısı zaten depoya giden boruyu ıslatır orada kalmıştır diğer yarısı da benzin hortumu enjektör falan ibreye oynıycak bişey kalmaz yeni araba almışsın bi depoyu fulle bakalım pompacıya da bahşiş at  :D 005hihih şaka bir yana bende aracı ilk aldığımda sıfırı tükettiğimden kredi kartından sedece 50 tl lik yakıt alabilmiştim.

artstra link' Alıntı:
Merhaba,dün sedan 1.6 Edition aracımızı tealim aldık.Fakat 30 tl lik benzin koyunca gösterge hiç oynamadı.Sizce bir sorun var mıdır ?
hayırlı olsun yenı aracınız.bende kasım ayında aldım aracımı aynı astra sedan.shıft yazısı cıkmıyo.herhangı bıyerde ayarımı var yoksa bızmı goremıyoruz:)

Bende shift uyarısı çıkıyor ancak 3lu bilgi ekrani yok.

artstra link' Alıntı:
Bende shift uyarısı çıkıyor ancak 3lu bilgi ekrani yok.
Model yılı nedir hocam? Bendeki 2013 modelde de bilgi ekranı yok. Sanırım 2014'lerde çıkartmışlar. Önceden sadece cosmoda vardı şimdi editionda bile var gibi :D Üstüne bir de lastik basınç sensörü koymuşlar ki ala olmuş :)

Geri