- Konuyu Başlatan
Ynt: 1.6 SIDI MOTOR ( 170 ) NE ZAMAN GELECEK ???
Bende bekleyeceğim zaten ))
Bende bekleyeceğim zaten ))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O simdi asker link' Alıntı:Motor teknolojisi için 1.6 SIDI beklerdim şahsen..
Yalnız şu da var ilk etapta o motorun sıkıntıları olur mu? sonucta yeni teknoloji 032questn
Tolga KARACA link' Alıntı:Günümüzde turbo beslemeli motorlar çok düşük devirlerde tork üretmeye başlayıp güçlerine oranla ekonomik tüketm ve emisyon değerleri sunuyorlar.
Opel in şuan satışta olan 1.6 180Hp lik motoru çok eğlenceli ancak 8-9 yıldır kullanılan ve artık yenilenme zamanı gelen bir motordu, yerini alacak oln 170 ve 203 hp lik motorlar daha yüksek çekiş gücünü daha düşük devirlerden itbaren sunarak rekabetteki şanslarını arttıracaklar.
onderak link' Alıntı:- bu sidi dizel mi? Benzin li mi?
Ben dizel saniordum.. Bu yazilanlardan benzinli oldugunu dusundum
onderak link' Alıntı:- bu sidi dizel mi? Benzin li mi?
Ben dizel saniordum.. Bu yazilanlardan benzinli oldugunu dusundum
tugican link' Alıntı:Opel in benzinli motorları çok başarılı ve sorunsuz diye biliyorum
Umarım yeni motorlarda böyle bir sorun çıkmaz. 1.4 T ile 1.6 T arasında yakıt olarak fazla bir şey yok diye biliyorum.
Olmuşken 1.6 t olsun ama hali hazırdaki motorların yakıt konusunda bir şikayet olmasa yeniden böyle bir motor yapmazlardı diyede düşünüyorum. Sitede 1.6 t a.s ile 13 lt - 14 lt ortalaması olanları okudum .Belkide arkadaşlar çokmu agresif kullanıyorlar.
Normal kullanımda 9-10 lt normaldr Babama 0 km 1.3 90 hp aldım şehir içinde ne kadar sakin kullanırsam kullanayım 7-7.5 arası dolaşıyor.Ama o kasa çok ağır gelir turboyu açana kadar araba eziyet çekiyor sonra uçuyor )
Zaten gelmesi yazı geçerse 180 lik alacağım ama yakıt verileri gözümü korkuttu