1.6 Turbo INSIGNIA geçtim :)

Yarın Surtaşa gidelim :) bütün insignaların yanında geçelim :) Hatta servise girip ben im arabaya hız sabitleyici taktıralım sonrada sabit hızla geçelim :D

Camı açıp alırım anahtarını diye seslenmek serbest olsun ama bahaneyle bi INSIGNIA mız olur :)

:) biri ciddiye alıp kapışmaya kalkışırsa hemen "Le de cafe"mi ne ona gireriz :)
Sonrada arkasından kandırdım kandırdım diye bağırırız :)

Hahahahaha bak bu iyi fikirdi kandırdıma gelipde kanmazsa artık çay falan söyler sohbetle yatıştırmaya çalışırız adamı :)

İyice sapıtmışsınız beyler.
Bende eskişehirdeki 222'nin yanında duran lamborghini gallardoyu yürüyerek geçtim buna ne demeli.(Durarak baksamda yinede geçtim yani aynı boyda gittik 6 sn falan sonra ben 1 boy atarak geçtim)
Tövbe TÖVBE :mad::mad:
:):)

İyice sapıtmışsınız beyler.
Bende eskişehirdeki 222'nin yanında duran lamborghini gallardoyu yürüyerek geçtim buna ne demeli.(Durarak baksamda yinede geçtim yani aynı boyda gittik 6 sn falan sonra ben 1 boy atarak geçtim)
Tövbe TÖVBE :mad::mad:
:):)

tabii lamborghini gallardoyu geçmek insignayı geçmek kadar kolay olmaz bir kaç defa durup içine felan bakmak lazım. Fakat bu cabandan dolayı seni tebrik ederim :D

bende vectra ile sahin 1.6 eski kasa ile basa bas gidiyoruz olacak gibi degildedim kenara cekildim adam korna cala cala oynaya oynaya gidiyordu ısılarda herkze vectrayı gectim diyordu :):) :) :)

alacam şimdi komşudan golf gtı ezecem hepinizi bumudur yani ala ala:D

:kop::kop::kop: gülmekten cevap yazamıyorum alıntı yapacam ama hangisini yaparsın karar veremedim hepsi birbirinden acayip ve daha ilginiçini ben yapacam benim bir meslektaşta var bende birazdan aşağı indiğimde etrafından dönerek tur bindirecem :kop::kop::kop:

:kop::kop::kop: gülmekten cevap yazamıyorum alıntı yapacam ama hangisini yaparsın karar veremedim hepsi birbirinden acayip ve daha ilginiçini ben yapacam benim bir meslektaşta var bende birazdan aşağı indiğimde etrafından dönerek tur bindirecem :kop::kop::kop:

Son nokta :)

Geri