1.6 Vectra cd Vs. 2.0 Vectra Cd

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar 1.6 ve 2.0 Motor hacimli iki tane 2000 Model vectra war ikisinin arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha randumanlı ve iyi ve hangisi daha ii tutuluyor...

2.0 alırsanız performans konusunda hiç sıkıntı çekmezsiniz aşağı yukarı bütün araçlara kafa tutarsınız. satılırken vergisi yüzünden biraz geç satılabilir.
1.6 alırsanız satarken daha kolay satılır vergi dilimi yüzünden performansı 2.0 kadar olmasada çok hız tutkunu değilseniz yeterli olacaktır.

ben olsam 2.0 olanı alırım performans istediğim için.Ama siz bilirsiniz sonuçta ikiside vectra

yakıt konusunda aynılar, hatta stile göre 2.0 daha az yakıyor. Vergi konusunda ise 10 yaşında olduğu için eskisi gibi korkutucu değil.

yakıt konusunda aynılar, hatta stile göre 2.0 daha az yakıyor. Vergi konusunda ise 10 yaşında olduğu için eskisi gibi korkutucu değil.
+ 1000
herkes 2.0 16 v nin çok yaktığını zanneder ama çoğu 1.6 lardan bile az yakıtı vardır hele o performansı cabası , dikkat edin vectra 2.0 kullanmış vede satmış insanlar bi kaç araç alıp sattıktan sonra tekrardan aynı araca dönmeye çalışan çok kişi gördüm yada eski aracını çok arayan
, ama nadiren masraflı bir vectraya denk gelipte canı yananlarda var

1.6 motorun vectraya yetersiz geldiğini düşünüyorum o nedenle 2.0.

Kasa ağır 1.6 lt bence de iyi bi seçim olmaz
2.0 bencede

Geri