corsa C 1.4i ecotech motora chip yapabilio musunuz ? ortalama ne kadar güç alırım ? benzin yakışı ne kadar fark eder ? motora ne kadar zararı olur ? çok soru sordum ama şimdiden sagol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Gazihan' Alıntı:1.3 lerde 100 Hp eşiğini geçmeyi planlıyorum..Daha önemlisi devir yükseldikçe azalan torku sabit tutmak...Motora zararı olmayacak kesinlikle..Sadece yağ değişim peryodunuzu 10 bin km ye düşürmeniz gerekebilir..
Bu dediğin rakamlar corsa 70 bg mi yoksa 90 bg lik 1.3 için mi?Mehmet Gazihan' Alıntı:1.3 lerde 100 Hp eşiğini geçmeyi planlıyorum..Daha önemlisi devir yükseldikçe azalan torku sabit tutmak...Motora zararı olmayacak kesinlikle..Sadece yağ değişim peryodunuzu 10 bin km ye düşürmeniz gerekebilir..
Hocam bekliyoruz bir de maliyeti ne oluyor bu işin..Blow oftan ses gelmedi var mı bi gelişme.Mehmet Gazihan' Alıntı:70 Hp lik yav..
coRSac' Alıntı:Hocam bekliyoruz bir de maliyeti ne oluyor bu işin..Blow oftan ses gelmedi var mı bi gelişme.