1.7 Corsama Chip yaptırdım!!!

corsa C 1.4i ecotech motora chip yapabilio musunuz ? ortalama ne kadar güç alırım ? benzin yakışı ne kadar fark eder ? motora ne kadar zararı olur ? çok soru sordum ama :D şimdiden sagol

Mehmet Gazihan' Alıntı:
1.3 lerde 100 Hp eşiğini geçmeyi planlıyorum..Daha önemlisi devir yükseldikçe azalan torku sabit tutmak...Motora zararı olmayacak kesinlikle..Sadece yağ değişim peryodunuzu 10 bin km ye düşürmeniz gerekebilir..

hmm anladım. ama benim 1.3 75 hp olanlardan 90 hplik 6 vitesli değil. fark olur mu? alacağımız perf. karşısında 10000de yağ değişimi çok da önemli değil :D

Mehmet Gazihan' Alıntı:
1.3 lerde 100 Hp eşiğini geçmeyi planlıyorum..Daha önemlisi devir yükseldikçe azalan torku sabit tutmak...Motora zararı olmayacak kesinlikle..Sadece yağ değişim peryodunuzu 10 bin km ye düşürmeniz gerekebilir..
Bu dediğin rakamlar corsa 70 bg mi yoksa 90 bg lik 1.3 için mi?

coRSac' Alıntı:
Hocam bekliyoruz bir de maliyeti ne oluyor bu işin..Blow oftan ses gelmedi var mı bi gelişme.

Maliyet konusu için henüz erken..Blowoff da bi takım teknik problemler var..en yakın zamanda çözeceğim..

Ok.slamdunk arkadasımız keske video falan koysa .110 hp nasıl gidiyor bir görsek. ...

yhaa işin dogrusu benimde aklıma girmeye başladı bu iş yavaştan yavaştan ama hayırlısı:):)

Geri