1.7 Dti (3dr)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim mantıklı geliyor mu dediğim arabanın gidişi ile ilgili değil, Opel'in 1.7 DTI 3DR diye special edition bir motor yapmış olması...Araba güzel açılmıştır, gidiyodur ona bişey diyemem...

bilmiyorum ustad olanı soyluyorum sana. gönderdim elemani laptopu getirsin diye. resimler orda var. bi ankara donusu cekmistik resmini ne varsa indirmisti yolda.
diğer corsa 180ni az bise gecmisti (cipliyken) suan 160-170 anca görüyor diğeri (avatarda ki)..

büyük ihtimal arkadaşların dediği gibi
ticariden hususiye çevrildiği için ruhsata 3dr olarak işlemişler gibi geldi

Crack' Alıntı:
bilmiyorum ustad olanı soyluyorum sana. gönderdim elemani laptopu getirsin diye. resimler orda var. bi ankara donusu cekmistik resmini ne varsa indirmisti yolda.
diğer corsa 180ni az bise gecmisti (cipliyken) suan 160-170 anca görüyor diğeri (avatarda ki)..
Ben stadart 1,3 le basıyom 180 hatta 190-195 civarı bile vurdum bir kere

coRSac' Alıntı:
Ben stadart 1,3 le basıyom 180 hatta 190-195 civarı bile vurdum bir kere

ustad 1.3 (c)dti yani Common Rail yeni teknoloji.. ben 1.7dti den bahsediyorum. cdti lerin en kotusu 180 yapıyor zaten

ankaradan gelirken yapılmıstır. 2 kisiydik aracta

3 door demek o... yani 3 kapı

skyeye' Alıntı:
Benim mantıklı geliyor mu dediğim arabanın gidişi ile ilgili değil, Opel'in 1.7 DTI 3DR diye special edition bir motor yapmış olması...Araba güzel açılmıştır, gidiyodur ona bişey diyemem...
:)

Demek ki araba guzel acılmıs ondan gidiyor. gerci 2 arabayı da biz kullanıyoduk ama ole diyelim ole olsun. 3DR olayi da demek ki 3KAPI.. tsk ederim hepinize..

Bence 1.7 motor 1.3 e nazaran yüksek süratte yani 160 dan sonra daha iyi iş cıkarabilir bunun nedenide motorunun daha buyuk olması olarak düşünüyorum ayrıca o süratlerde zaten devir 4000 lerde oluyor yani max tork aralığıda düşüse çoktan geçmiş oluyor ve aracı bg yürütmeye başlıyor.Hatta 195km/h civrı giderken ibre 5000 devirde idi sende 5000 dd olmasına rağmen 200 ü devirmissin.Bu yüzden 1.7 nin ulaştığı süratlere 1.3 ün ulaşması bence çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri