genelde yapılan yorumlarda enjektör ve pompayı tamire alanların sorunu çözemediğini okuyorum ondan ötürü o konuda endişeliyim.fakat bu zamana kadar gittiğim 4-5 tane özel opel servisinin tamamı adres olarak pompacıyı gösteriyor.burdan usta arkadasları kötülemek istemem fakat büyük bir kısmı iş yoğunluğundan veya ilgilenmek istemediğinden adres olarak pompayı gösteriyor.bazılarıda gerçekten bu araçdan anlamadığını söylüyor onlara saygım var.fakat kendi yaptığım işlemlerin hemen hemen her birinde motorun sesi çekişi ve çalışması daha güzel oldu.birtek şu sıcakken geç çalışma problemini çözemedim bu arada motor çalışırken sıcaklık sensörünü söktüğümde fan açıyor zannedersem sensör sağlam.geriye pompanın altındaki avans müşürü kaldı onuda söküp temizlemeyi düşünüyorum eğer başarılı olmazsa enjektöre gitmeyi düşünüyorum.farklı fikir verebilecek usta ve arkadaslar varsa minnettar kalırım.bu arada arabadan bir acı mazot kokusu da ara ara geliyor özellikle stop edip arabadan indiğimde hissediyorum.