1.7 dti.lara yapilabilir mi ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CoRSa_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mehmet usta iyide konunun basligina donduk su durumda, 1.7 dti arabaya bu cd calari alirsak birde ek duzenek gerekiyor, o zamanda araba icin 1 teklik nerdeyse elden cikarilmali diye dusunuyorum ben :)

Tanerim hic ugrasamam oyle islerle valla, amfim geldi gelecek amerikadan, bi elime gecsinde tesisati komple silbastan yaratacagim insallah, bu konuyu sadece merak ettigimden, cok kulfetli bir is degilse yaparim diyerekten acmistim :)

Metinim sen bosver takma teyf filan

hatirlarmisim bilmiyor,bagaja cd changer takilirdi ve senin orjinal teybinin radyo kanalina ayarlanirdi falan filan öyle bisey düsünmezmisin??

Diesel Corsa Club

gruba ekledim abi seni..

Ekran üst bölüme geçme..Onun çalışmasını yapalım..Soketi hazır bekliyor olması lazım arkada..

Ok Mehmetim verdigin bilgiler icin cok tesekkurler, tesisat kurma asamasindaydim, eger orj. cd calar bulurda ona amfi cikisi eklersem cok daha guzel olur benim icin, hirsizlarlada ugrasmam, hayirlisi bakalim...

mehmet ustam bu konuyla ilgili araştırma yapıcaktın gelişmeleri bende bekliyorum..Bu arada benide gruba eklersen sevinirim Mehmet Usta...iyi çalışmalar diliyorum....

Evet burayı boşlamışız..

Ben kendi arabama üzerinde 4 lü CD Changer olan GSI teyibi taktım..

Hem kasetçalar, hem CD çalar hem radyo..İstenildiğinde direksiyondan kumanda takılabiliyor simit değiştirilerek..Ekran CD ve Track durumunu gösteriyor herhangi bir sıkıntı yaşanmadı..

resim varmı acaba?

+ benim bildiğim o ustteki ekranda sadece radyo frekansı, cd deki şarkı numarası, sıcaklık ve saat var. en azından bizim komşnun 1.3 cdti corsası oyle. enjoy paket.

Geri