7 Ocak 2015 #21 mucahitduran Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Ocak 2014 Mesajlar 5,207 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 www.facebook.com Ynt: 1 aylık bekleyişin ardından pazartesi teslim aldım Asteroid gri
7 Ocak 2015 #22 G GOODMAN1 Moderatör Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2014 Mesajlar 670 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et Ynt: 1 aylık bekleyişin ardından pazartesi teslim aldım Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Ynt: 1 aylık bekleyişin ardından pazartesi teslim aldım Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
7 Ocak 2015 #23 H harunhoca Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eyl 2013 Mesajlar 9,194 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Ynt: 1 aylık bekleyişin ardından pazartesi teslim aldım Beyaz renk hariç Astra Sedanın arkadan görünümünü çok beğeniyorum. Sizlere hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Ynt: 1 aylık bekleyişin ardından pazartesi teslim aldım Beyaz renk hariç Astra Sedanın arkadan görünümünü çok beğeniyorum. Sizlere hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.