10 Günlük park halindeki Astra Sport'un hemen önümde başına gelenler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OGOKTAS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 10 Günlük park halindeki Astra Sport'un hemen önümde başına gelenler.

Ne denilebilir ki bilemiyorum bu durumda hayvan gibi kullaniyorlar

Gecenlerde benim başıma geldi böyle birşey seçim gorevimden dolayi bir okula gittim parkettim genisce biryere tum araclarin uzagina cikarken gec çıktım aracin etrafinda bir tur attim bir vatandas yanasti aracima ve araciniza carptilar bir connet di plakasini aldim sizi bekliyordum varsa birşey hemen polisi arayalim tutanak tutturalim dedi şok oldum ne diyecegimi bilemedim araciniz baya sallandi dedi on tampona çarptı dedi hemen kontrol ettim çizik falan yoktu tamponun tirnaklarini kontrol ettim onlarda saglamdi plakaliga carpmis allahtan ufak bi parça buldum yerde ve teşekkür vedip olay yerinden ayrıldım

Duyarli insan olmakta her zaman fayda var bugün bana yarin sana diye düşünmek gerek tebrik ederim Özdemir abi insanlik dersi vermissin resmen

öküzlüğün sınırı yok, çok kötü olmuş, özdemir kardeşim senide hassasiyetinden dolayı kutlarım, içim cız etti..

Ben bu kadar sakin olamazdım, arkadaşı doğrudan levye ile kanka yapardım... Duyarlılığın için teşekkürler Özdemir, arkadaşa da büyük geçmiş olsun...

2. Fotoğrafta ilk mesajın altına eklenmiştir.

çok üzüldüm. Ama şunu gördüğüm içinde bir okadar sevindim bu formdaki dostluk ve arakadaşlık sadece burada değil. Birbirimize dışarda da aynı dolmuş esnafının birbirini tuttuğu gibi tutuyoruz. İçim onun için hep rahat biliyorum ki araba dışarda iken bir göz kulak olan hep var. Teşekkürler Opelsizasla ailesine..

yazık valla  sen arabana ne kadar baksanda şansta lazım:(

Duyarlılığından dolayı tebrik ederim Özdemir kardeşim.

Duyarlı davranışınızdan dolayı tebrik ederim. Maalesef yollarda kendini şoför zanneden kasaplardan çok var. Eminimki siz görmeseniz ve ortalıkta kimse olmasa kamyon kasabı kaçardı. Allah kimsenin başına vermesin. Kim bilir aracın sahibi ne güzel hevesle almıştı o aracını. Daha 10 günlük aracının başına bu talihsiz kazanın gelmesi benide derinden üzdü...herkese kazasız belasız mutlu günler.....

Ne biçim herifler var ya. Görmesen kaçar giderdi bu hayvan. Düşünemiyorum bi saat sonra gelip arabayı bu halde bulduğumu. Korkunç. Allahtan ordaymışsın kardeşim. Geçmiş olsun arkadaşa tekrar.  Allah daha beterinden saklasın.

Geri