10 Mayıs TRAKYA BÖLGESİ buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazar günü orion arkası pek zannetmiyorum. 1.si pazar günü orion da iğne at yere düşmez pazarları alış verişe gittiğimde bile aracımı dışarı bıraktığımda oluyor. 2.si zannedersem bu hafta başladı ve 1 ay sürecek olan ORİON 2. EL ARABA ŞENLİĞİ (arka otoparkta eski go kart ın olduğu yer) var orion izin vermez gibime geliyor!!!

sahil taraflarında yer yokmu arkadaşlar geniş bir otoparkı olan çay bahçesi gibi bir yer

orion'da evet her pazar artık 2,el oto pazarı varmış...ama tabiki burakta çare tükenmez ve AWANTAJ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE BULUŞALIM ....OTOPARKKTA SORUN DEİL...CİDDİ CİDDİ ARABALARA REZERVASYON YAPTIRDIM...YER TUTUCAKLAR PAZAR GÜNÜ :D

ayrıca yemek yiceğimiz mekan ''Lapizza'' fiyat aldım....Lapizza trakyada gidilebilcek seçkin yerlerden biridir...Bahçesi var güzel bi ortam...
Ana Yemek(Soya soslu bademli tavuk yada çin dana kavurma)
Salata(mevsim salatası)
Tatlı(karaklaştırmadık ama fırın sütlaç v.s olabilir)
Alkollü veya alkolsuz 2 adet içecek...
Hepsi dahil 20 tl.....

alışveriş merkezi ewet çok hoş ve güzel olur günümüz pazar ve avantajda orıondan aşağı kalır bi aynı olmaz :( ama tutacaklar diyosun peki bakalım ;) lapizza nerde???

burak merak ettim çin kavurma nasıl oluyor türk kavurmaları yapmıyolarmı :)

alışveriş merkezi ewet çok hoş ve güzel olur günümüz pazar ve avantajda orıondan aşağı kalır bi aynı olmaz :( ama tutacaklar diyosun peki bakalım ;) lapizza nerde???

yer konusunda bi sıkıntı olmucak....
Lapizza'da burger king'in tam karşısında....alışveriş merkezinin içinde zaten açık bi alışveriş merkezi outlet diye tabir edilenlerden...alışveriş yapmak isteyenler için ideal bir nokta istanbul'a göre %50-60 daha ucuz....

çin dana kavurmayı merak edenler için ise: bonfile eti ufak ufak doğranıyor liğmeleniyor daha dorusu...2-3 gün özel sosta bekletilen et özel saç tavada garnitür ve sos eşliğinde servise hazır sunuluyor...Buyrun size ÇİN DANA KAVURMA .... afiyet olsun yemek programı gibi oldu yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri