%100 orjinal corsa'm:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan brqcorsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amma BK plakalı corsa var yaw:D özellikle 1.7 dti larda falan çok görüorum..bu arada fotolardan biri tanıdık geldi diorum bura nere bura nere:D bizim itünün otomasyon binası galiba:) ayrıca fotoların hepsi itüde çekilmiş ehuhe.. arabanın maşallahı var kazasız belasız..hangi bölümdesin? ben uzay müh

valla büyük rastlantı bn ucak-uzay master yapıorum:) resimleri de sabah otomasyonun acılmasını beklerken cekmiştim:)bi de son foto bzm evin otoparkta itüde degl:)

maşallah çok temiz duruyor kazasız belasız binersin inşallah

hakkaten büyük rastlantıymış:) ya o son fotoyu ben feb'in yanındaki otopark sanmıştım bayağ benziyo:)bu arada uçak uzayın önünde senin corsanın aynından görüodum demekki seninkiymiş:) hatta seninkine bakınca keşke bizde enjoy alsaydık die düşündüğüm olmuştu bi kaç kere:)

yeni opel alıcak arkadaşlara tavsiyem essentia almayın enjoy alın...
enjoy olunca lastikler daha geniş daha büyük oluyo çelik jant falan..
elektrikli aynalar oluyo, sürüş konumunuzu bozmadan en düzgüz ayarı yapıosunuz, ayrıca ısıtmalı oluyo galiba yani daha az buğ daha az yağmur damlacığı...içte ve dışta ufak ama kalite hissini arttıran detaylar, yani ufak bi fiyat farkı bunlar için değer bence..

meftun ünal

hakkaten büyük rastlantıymış:) ya o son fotoyu ben feb'in yanındaki otopark sanmıştım bayağ benziyo:)bu arada uçak uzayın önünde senin corsanın aynından görüodum demekki seninkiymiş:) hatta seninkine bakınca keşke bizde enjoy alsaydık die düşündüğüm olmuştu bi kaç kere:)

yeni opel alıcak arkadaşlara tavsiyem essentia almayın enjoy alın...
enjoy olunca lastikler daha geniş daha büyük oluyo çelik jant falan..
elektrikli aynalar oluyo, sürüş konumunuzu bozmadan en düzgüz ayarı yapıosunuz, ayrıca ısıtmalı oluyo galiba yani daha az buğ daha az yağmur damlacığı...içte ve dışta ufak ama kalite hissini arttıran detaylar, yani ufak bi fiyat farkı bunlar için değer bence..

meftun ünal

evet bnm arabaymış gördgün:) enjoy+spor paket olunca ; ön amblem ve cıta krom oluo,cd çalar,ısıtmalı elektrkli mat gri aynalar,aynaların renginde kapı kolları,vites topuzu,el freni butonu,direksiyon dikişleri,orta konsol ve emniyet kemerleri var.bi de 15çelik jant oluo.kare egzoz ucu.gösterge kenarları krom kaplı.hatrladıklarım bu kadar:)

bu arabaya ilk binenlerdenim sanırım ilk günkü halini hatırlarım.şu andan pek farkı yoktu ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri