- Konuyu Başlatan
Aslında benim takıdığım nokta araba senin üzerine ise sorun yok ama iki kişinin üzerine ise ve sigorta sizin üzerinize değil ise yanınızda bulundurma zorunluluğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her trafik ekip aracında internet imkanı olmayabilir, internet imkanı olmayan görevliler bu sorgulamayı nerede yapacaklar? Veya Allah korusun bir kazaya karıştınız, 100 de 100 haklısınız, kaza tespit tutanağı tutacaksınız, karşı taraf "sigorta poliçesini taşımıyorum, aracımın sigortası var, inanmazsan internetten araştır" derse nasıl bir tavır takınırsınız? Sonuçta herkes akıllı telefon taşımıyor ki
Özgür, bu konu kafama takıldı. Malum, bir emekli olarak eskisi kadar yoğun bir şekilde araç kullanmıyorum, o nedenle arabanın evrakları genelde evde duruyor. Çeşitli yorumlar yapılınca kafam karıştı, internette bir araştırma yaptım, çıkan sonuç; 2013 yılında çıkan yasaya göre sigorta poliçesini araçta taşımak artık şart değilmiş. Bizler tedbiri seven, başımıza bir iş geldiğinde karşımızdakine kolayca güvenen bir karaktere sahip değiliz. O nedenle yukarıda bahsettiğim gibi, bir kaza anında karşı taraf bana belgelerini gösteremezse içime şüphe düşer .