Eyvallah tablet ile yazmıştım mesajı malum oda kafasına göre yazınca biraz karmaşa oluyor.
Olsun abi sorun yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvallah tablet ile yazmıştım mesajı malum oda kafasına göre yazınca biraz karmaşa oluyor.
açılmadan anlaşılmaz ama siz duman atma yok diyordunuz aracınızı dik bir rampada 1.viteste bırakın el frenini çekmeyin ve stop edin araç gitme eğilimi gösteriyorsa kompresyon kaçağı var demektir o zaman segman atılmaya hatta gömlek değişimine kadar gider iş (tabii bu kaçırma eylemi testini debriyajınızın sorunsuz olduğunu düşünerek söylüyorum ) ama belkide sorun daha basittir supap lastikleri aşınmıştır oradan silindire yağ kaçıyordur dedimya açılmadan anlaşılmaz ama eksilen yağ miktarı çok şayet kartelde ya da grank keçesinin etrafında yağ birikintisi vs yoksa mecbur açtırıp baktıracaksınız kolay gelsin.
sübap lastikleri değişmediyse sızdırıyordur motorda yakıyordur
2-3 ustaya gösterdim herşey normal görünüyor denildi.hafif mavi atar ama farkedemeyebilirsin
opel astra g kasa 2001 model otomatik 1.6 benzin-lpg aracımı yeni aldım 175.000km konuyu hortlattım kusura bakmayın ama yrni konu açamadığım için cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
bu araçların yağ çubuğunda min ile max arasında 5 aralık var bu aralıkların 1 tanesi ortalama kaç ltye denk gelir
opellerde belli kmden sonra yağ eksiltmenin normal olacağını söylemişti bir usta bu yağ eksiltme 4000 kmde ne kadar olursa korkmalıyız(benimki 4000km de 2 diş eksiltti)