105 hb -- 115 hb hangisii

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan airbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

airbus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar
astra enjoy 1.6 105 hb ile enjoy 1.6 115 hb arasında (aynı model, benzinli) hız farkıdan başka ne gibi şeyler var??
ayrıca + sıyla - siyle görüşlerinizi bekliyorum.
bakalım hangisini tavsiye edeceksiniz?

Son düzenleme:
teknik olarak bilemeyeceğim ama mantık olarak tabii ki güçlü olan daha avantajlı her anlamda uzun yolda daha az yakar,daha seri ve atak olur
vs.zaten buyuk ihtimalle diğeriyle aralarında fiyat farkı da vardır ki bu onun üstünlüğünün kanıtıdır....

alabilirsen 115 al.. ama şunu bil hızda hiç bir fark yok arasında yakıtı bilemiceğim.. birisi 150 n güç üretir diğeri 155 n güç.. hangisinin fiyatı uygunsa onu al derim

115 tabiki tartışmasız ve yakıt çok değişiceni sanmıorum ama hızlanmada değişim kesinlikle hissedilir 10 bg az sayılmaz

105 bildiğim kadarıyla twinport, 115 ise Ecotec motor.. Motor teknolojileri farklı, en ciddi olarak ses mevzusu bahsedilebilir.

Performans olarak çok farkları olduğunu sanmıyorum.

115 bg vs. 105 bg: 10 bg farkin yaninda, Hizlanma 0.3s daha iyi, son hiz 6 km/h daha yüksek, tork 5 Nm daha iyi (tork dagilimi da daha uyugun), 5% az yakiyor.

Kağıt üzerinde öyle olsa da pratikte kullananlardan belirgin bir fark olmadığını biliyorum.

Her halükarda 115 bg'i tercih ederdim.

ben 105 kullanıcısı olarak sana tavsiyem 115 olurdu

Geri