Ynt: 11 Haziran 2014 - Boya Koruma (SÜPER)
Awesome m34444
Awesome m34444
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hosta link' Alıntı:Hala kendime gelemedim bugün nasıl geçti anlamadım Tekrardan yapımda emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Hoş sohbet ve muhabbetle boya korumamazı yaptık... okkk
Volkan gece 12'de eve girdim, sabah 5'te kalkıp Kayseri'ye gittim. 6 saat ayakta eğitim verdikten sonra altıda eve girebildim. Bir de beni düşünhosta link' Alıntı:Hala kendime gelemedim bugün nasıl geçti anlamadım Tekrardan yapımda emeği geçen herkesin eline koluna sağlık. Hoş sohbet ve muhabbetle boya korumamazı yaptık... okkk
madmax50 link' Alıntı:Ya bırak şimdi survivor Tolga gibi iş zamanı elini sarıyorsun
Saol abi seni de görmek isterdik aramızda Haftaya 22 Haziran buluşması için takipte kal abi birazdan konusunu açacağım. Selamlarercan_0636 link' Alıntı:Mustafa hocam elinize sağlık arabalar çok şık olmuş.......bu espiri on numara beş yıldız olmuş..
madmax50 link' Alıntı:Saol abi seni de görmek isterdik aramızda Haftaya 22 Haziran buluşması için takipte kal abi birazdan konusunu açacağım. Selamlar
ercan_0636 link' Alıntı:aynen biliyorsun şehir dışındaydım bugün geldim...takipteyim...hayırlı kandiller kardeşim.