Ses aynen dediğiniz şekildeydi rot balansçıya gidip çevirt tek tek lastikleri kesin tanı koyulur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ses aynen dediğiniz şekildeydi rot balansçıya gidip çevirt tek tek lastikleri kesin tanı koyulur
çok çok sağol üstad
Bahsettiğiniz ses astra h aracımda var. Sesi sadece 100-110 km hızlarda vuv vuv vuv şeklinde duyuyorum. Hızı artırdığımda bu ses kayboluyor. Lastik değiştirdim sorun düzelmedi, poryaları lastikçide kontrol ettirdim ( aracı kriko ile kaldırıp 4 tekeride bir makina yardımı ile hızlıca çevirip sesi dinledik) ses yok. Bu ses porya ile ilgili olsa hıza bağlı olarak hızlanır ve ya yavaslar ama vuv vuv sesi senkron bir şekilde geliyor, Ayrıca 100 km de hızlarda poryadan gelen uğultu sesi hızlı bir şekilde gelir 1 sn aralıklarla değil. Ben yüksek bir ihtimal şanzumandan geldiğini düşünüyorum
Bu sorunu yaşayanlar yakın zaman da debriyaj seti değiştirdi mi yada bir neden den ötürü kavrama söküldü mü?
Tarif ettiğiniz ses vibrasyon kaynaklı rezonans sesine benziyor. Belirli devirlerde kendini gösterir sonra kaybolur belki çok üst devirlerde tekrar ortaya çıkar.
Ayrıca 5. Vites 3100 devirde iken gelen bu ses hızı bir miktar düşündüğümde kesiyor. Yani devir bir miktar düştüğünde ses kesiliyor ayrıca bu ses 4. Viteste yok.Ben de tam olarak surdan veya burdandir diyemiyorum. Net anladığım 3100 devirde iken sabit gazla giderken vuu vuu vuu diye belirli periyodlarda ses gelmesi.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba. Triger setini 1 yıl kadar evvel değiştirdim. Baskıyı ise 4 yıl önce değiştirmiştim. Düşünceniz nedir acaba?Bu sorunu yaşayanlar yakın zaman da debriyaj seti değiştirdi mi yada bir neden den ötürü kavrama söküldü mü?
Tarif ettiğiniz ses vibrasyon kaynaklı rezonans sesine benziyor. Belirli devirlerde kendini gösterir sonra kaybolur belki çok üst devirlerde tekrar ortaya çıkar.