12 Dev Adam'a verilen prime itiraz

1.cisi kişi başı 28 milyon değil öyle anlaşldysa düzeltmek isterim ben devlet dışı verlen hediyelere paralara gösteriş ve kroluk derim görmemişlikte cabası ama devlet totalde 28 milyon prim verdiyse bana göre normal (kişi başı ise oha) !

1.cisi kişi başı 28 milyon değil öyle anlaşldysa düzeltmek isterim ben devlet dışı verlen hediyelere paralara gösteriş ve kroluk derim görmemişlikte cabası ama devlet totalde 28 milyon prim verdiyse bana göre normal (kişi başı ise oha) !

Yok yok takımın tamamına 28. Yoksa kriz kapıdaydı...:D

Ayranımız yok içmeye tahtaravanla gideriz hacet gidermeye :mad:. Bu devletin maliye yetkilileri 3-5 dolar için ABD'nin, İMF'nin kapının önünde az nöbet tutmadı :(.

bencede fazla bi para geri alınmalı

Zengini zengin etmede birinciyiz .Zaten bu adamlar maç başına milletin bir aylık aldığı maaşın 20 katını alıyordur kalkıpda bunlara 28 Milyon TL veriyoruz. Tamam 2. lik güzel bir başarıda 28 milyon TL nedir anlamış değilim.

- Kişi başı 400 milyarlık ev (İşadamı Ağaoğlu'ndan)

reklamın iyisi kötüsü yoktur. 4.400 milyarlık masraf et opelim.net te bile konuşulsun :)

Ben fazla veya az kanaat getiremiyorum açıkcası. bana göre fazla. banada öyle geliyorki 28 milyon dolarım olsa ohooooo :)

ama şöyle düşünmek var. bu memleket her sene artan bir ivme ile turist akınına ugramakta. başbakan biyerde cumhurbaşkanı bire yerde ulke ziyaretleri ile Güzel ülkemizin reklamını yapmakta ve ekonomik gelişimine katkı sağlayıcı anlaşmalar yapmakta.

bugun bu takıma verilen para yarın futbol milli takımınıda kamçılar. futbol ve basketbol aracılığı ile yapılan reklama bence kimse paha biçemez. milyonlara Ülkenizin adını duyuruyorsunuz. Kulaklarda TURKEY çınlanıyor.

Ülke ekonomisine bu anlamda katkıda bulunacaksa helal olsun derim. ama olur mu olmaz mı onuda bilemem.

bide bu yandan bakmalı. biz takıma milyon doları eleştirirken adamlar oyuncuya milyar veriyor.

Bir milyar dolarlık transfer bombası

NBA’de transfer sezonu başladı, gözler LeBron James’e çevrildi. Cleveland Cavaliers ile sözleşmesi biten “Kral” lakaplı yıldız basketbolcuyu transfer edebilmek için takımlar müthiş teklifler sunarken, star oyuncuya en büyük rakamı New York Knicks önerdi: 1 MİLYAR DOLAR...

Takım yetkililerinin görüşme yapmak için sıraya girdiği LeBron James için kulüpler çılgınca rakamlar ortaya koydu. Dwayne Wade’i elinde tutmak için çabalayan Miami Heat, LeBron James’i de kadrosuna katıp 2006’da yaşadığı şampiyonluğu tekrar tatmak istiyor. Miami, Kral James’e ömür boyu sözleşme imzalaması halinde 600 milyon dolar verecek.
http://www.internetspor.com/spor/nba/bir-milyar-dolarlik-transfer-bombasi-35191.html

Ben fazla veya az kanaat getiremiyorum açıkcası. bana göre fazla. banada öyle geliyorki 28 milyon dolarım olsa ohooooo :)

ama şöyle düşünmek var. bu memleket her sene artan bir ivme ile turist akınına ugramakta. başbakan biyerde cumhurbaşkanı bire yerde ulke ziyaretleri ile Güzel ülkemizin reklamını yapmakta ve ekonomik gelişimine katkı sağlayıcı anlaşmalar yapmakta.

bugun bu takıma verilen para yarın futbol milli takımınıda kamçılar. futbol ve basketbol aracılığı ile yapılan reklama bence kimse paha biçemez. milyonlara Ülkenizin adını duyuruyorsunuz. Kulaklarda TURKEY çınlanıyor.

Ülke ekonomisine bu anlamda katkıda bulunacaksa helal olsun derim. ama olur mu olmaz mı onuda bilemem.

Ne yani o ülkenin reklamını yapıyorlar diye onlara da mı örtülü ödenekten para vermemiz gerekiyor :kop:. Devletin kabul ettiği bir ödül yönetmeliği var, yönetmelik neyi öngörüyorsa o kadarını gerekir. O zaman Elvan'a da versinler, Sertab Erener'e de versinler, onların başı kel mi? Ha, başbakanımızın gönlünden daha fazlası kopuyorsa kendi cebinden versin? Rahmetli Turgut Özal Naim Süleymanoğlu için Bulgarlara örtülü ödenekten 1 milyon dolar ödedi diye eleştirenlerin talebeleri şimdi para saçarken nedense gıklarını çıkmıyorlar.

Başarı tamam çok güzel ama 28 milyonluk bir başarı değil bu adamlar zaten zengin en düşük ücret alanları memur maaşından kat kat fazla bu kadar parayı basketçilere vereceğine yatırım yapılsa (hiç olmazsa bir şeye sahip olurduk sata sata kalmadı bişey) istihdam sağlansa fena mı olurdu bu parayla yapılacak bir yatırımla kaç tane işsiz ve ailesi geçinirdi ?

Geri