1.cisi kişi başı 28 milyon değil öyle anlaşldysa düzeltmek isterim ben devlet dışı verlen hediyelere paralara gösteriş ve kroluk derim görmemişlikte cabası ama devlet totalde 28 milyon prim verdiyse bana göre normal (kişi başı ise oha) !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.cisi kişi başı 28 milyon değil öyle anlaşldysa düzeltmek isterim ben devlet dışı verlen hediyelere paralara gösteriş ve kroluk derim görmemişlikte cabası ama devlet totalde 28 milyon prim verdiyse bana göre normal (kişi başı ise oha) !
- Kişi başı 400 milyarlık ev (İşadamı Ağaoğlu'ndan)
Ben fazla veya az kanaat getiremiyorum açıkcası. bana göre fazla. banada öyle geliyorki 28 milyon dolarım olsa ohooooo
ama şöyle düşünmek var. bu memleket her sene artan bir ivme ile turist akınına ugramakta. başbakan biyerde cumhurbaşkanı bire yerde ulke ziyaretleri ile Güzel ülkemizin reklamını yapmakta ve ekonomik gelişimine katkı sağlayıcı anlaşmalar yapmakta.
bugun bu takıma verilen para yarın futbol milli takımınıda kamçılar. futbol ve basketbol aracılığı ile yapılan reklama bence kimse paha biçemez. milyonlara Ülkenizin adını duyuruyorsunuz. Kulaklarda TURKEY çınlanıyor.
Ülke ekonomisine bu anlamda katkıda bulunacaksa helal olsun derim. ama olur mu olmaz mı onuda bilemem.