12 Dev Adam'a verilen prime itiraz

derimodda özel deri ceket falan vermis sanırım onlarıda alsınlar

ben olsam 5 kuruş vermem. milli olmanın milletin için oynamanın anlamı kalmıyor. hatta bütün takımlar için söylüyorum oyuncuyu çağırmadan 5 kuruş yok derim, o zaman görürüz kim bayrağını dalgalandırmak için ter döküyor, kim para için oynuyor.
bireysel farklı tabi onlarn sponsora teşvike ihtiyaçları var. sonuç devletin kanunlarındaki altınlardan fazlası haram..

Prim rakamı biraz abartlı oldu.
Ama benim en çok ayıpladığım Hidayet in her maç sonu hoplayıp zıplayarak maddi manevi destek hakkımızdır demesi oldu:(
Ona yakıştıramadım.

Acaba şehitlerimizin yakınlarına maddi olarak ne kadar yardım yapılıyordur.Milli başarıların sonucunda manevi haz paradan daha önemlidir,para için oynadılarsa zaten bir anlamı yok.Elbette emeklerinin karşılığını alsınlar ama bu kadar da olmaz..Ben vergilerimin bu şekilde kullanılmasından rahatsızım..

Helal olsun ellerinizden öperim.Tamam prim verilebilir ama bence en fazla 250 bin kişi başı.O 28 milyon tl parayı şehit ailelerine bölüştürse kötümü olurdu.Şehitlerimiz bu ülke için canlarını vermişler.28 milyon değil 28 trilyon verseniz kimse size bişey demezdi...

Sonuç ne oldu acaba ?

Sonuç: diğer haberler gibi kaynadı gitti, takip eden kalmadı :)

bundan sonra altın yada gümüş getiren her milli sporcuya bu para verilmez ise ki halter şampiyonasındaki sporcularımıza verilmedi.

Yetim hakkı yenmiş olur.

tamam 12 dev adama yaşattıkları mutluluk için teşekkür ediyoruz ama işsizligin bu kadar yüksek oldugu bir dönem de çok yüksek bir para...

Geri