128 km ile radara girdim 140 TL ceza yedim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qosmio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurallara uyanlarların cebide kafasıda rahat.;)

95 km ile 268 tl yemiştim:D
radara giren arkadaşlar madalya mı bekliyor? hız sınırını aşınca normal olarak ceza yazıyorlar.

kurallara uyalım uymayanları uyaralım hız felakettır

arkadaş belki şunu diyor bazen uzun yolda oluyor hız sınırını aşmıyoruz yani öyle hız la bir ilgimiz olmuyor kurallarada uyuyoruz ama bazen işde farkında olmadan 5-10 km hız sınırını aşıyoruz işde öyle yakalandınmı insana koyuyor diyorsu ben o kadar kurallara riayet ederim uyarım dalganılıkla 5-10 km bir anlık geçmişim o anlıkda yakalanmışım sanırım arkadaş onu vurgulamaya çalışıyor.. yoksa hızın 120 si 160 ı olmaz..

geçmiş olsun,dikkatli ve tedbirli olalım,hız felakettir.

Geçende Denizli-Antalya yolunda Denizli istikametine giderken iki araba arka arkaya bölünmüş yolda 130 dan aşağı hiç düşmedik Denizli girişinde öndeki aracı durdurdular ceza yazdılar hatta benim içim cız etti ama bana yazmadılar..Arka arkaya gittiğimizden radara girmeme gibi birşey oldu sanırım..var mı böyle bir durum_?

Yine ucuz kurtarmışınız benzin fiyatlarından dolayı uzun yolda bile 90-100 u geçemiyorum sıkıntı olmuyor o yüzden.

evet 10-20 km hız farkıyla ceza yemek canını sıkmıs olabılır arkadasın.ama sonucta bunun bır sınırı var. sınır 12o olsa bu kezde 130 la gırmek, sınır 130 olsa 140 la gırmek can sıkacak.bunun sonu yok.sınır 110 bolunmus yolda.%10 asımla beraber 122 dedımı ceza kacınılmaz.ahlanmaya vahlanmaya da gerek yok

ayıp yaw

Geri