13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GNSpower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

Bende iş durumuna göre ugramaya calisicam arkadaslar.
Kesin olmadigi icin adimi yazmadim.  002tuhaff

Ynt: 13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

nihat link' Alıntı:
Sizide bekliyoruz Bülent bey  ;)
5 dk bana yetmez gel şunu 10 dk yapalım  ;)
En erken o gelir bence  ;)

Nihat abim bakayım yarın dedgım gıbı bı aksılık olmaz ıse kesın odayım 1 saat bıle olur ayarlamaya calısacagım

Doğancığım ekle listeye beni de, izini aldım  greatt bir kaza bela olmazsa geleceğim.

OGOKTAS link' Alıntı:
Doğancığım ekle listeye beni de, izini aldım  greatt bir kaza bela olmazsa geleceğim.

Oo yee. ((:

GNSpower link' Alıntı:

Heeeeyt ben yarın akşam eve geç geleceğim!!! demeyi çok isterdim ama yarın akşam ablasıyla işi varmış, sen de yalnız kalacan dediğinde kalmam kalmam beni merak etme deyip kaptım izni :)

OGOKTAS link' Alıntı:
Heeeeyt ben yarın akşam eve geç geleceğim!!! demeyi çok isterdim ama yarın akşam ablasıyla işi varmış, sen de yalnız kalacan dediğinde kalmam kalmam beni merak etme deyip kaptım izni :)

Izin seni kapmış ama olsun. (((:

Mühim olan neticedir. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Izin seni kapmış ama olsun. (((:

Mühim olan neticedir. ((:

Aynen mühim olan izin  greatt

Yok mu katılımcı sayımızı daha da arttıran?  :)

Not: Son buluşmada işe yaramıştı. (Erel, Onur)  :D

: 13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

MeRt link' Alıntı:
Yok mu katılımcı sayımızı daha da arttıran?  :)

Not: Son buluşmada işe yaramıştı. (Erel, Onur)  :D
mert belkı ben yarın bır surprız yapabılırım ona gore ama tontonları sen odeyecen ona gore  005hihih

Ynt: : 13 Haziran Cuma akşamı TonTon Buluşması. Makyajlı sticker'lar da cabası. ((:

CALİBRA BG link' Alıntı:
mert belkı ben yarın bır surprız yapabılırım ona gore ama tontonları sen odeyecen ona gore  005hihih

Tonton Baba forum buluşma sponsorumuz abi. ևaylardan para almıyorlar.  005hihih

Geri