13 inç jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftsncr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sac jantlar daha cabuk egilip bükülüyo ii degil pek

14 çelik orjinal opel jantı bile bulrsun uygun fiyata

Arkadaşım ben senin yerinde olsam formda 600 lira ya orjinal njoy jantı ve lastikleriyle satan arkadaştan onları alırdım. Arabayı satsan bile o jantlar o parayı sana geri getirecektir arabanada ayrı bir görünüm katacaktır. Bu arada bir arkadaşta 1000 liraya satıyor ama neredeyse sıfır jant ve lastik araştır derim. Yedek parçe bölümünde

Ahmet Altınçubuk

Arkadaşım ben senin yerinde olsam formda 600 lira ya orjinal njoy jantı ve lastikleriyle satan arkadaştan onları alırdım. Arabayı satsan bile o jantlar o parayı sana geri getirecektir arabanada ayrı bir görünüm katacaktır. Bu arada bir arkadaşta 1000 liraya satıyor ama neredeyse sıfır jant ve lastik araştır derim. Yedek parçe bölümünde

Ahmet Altınçubuk

tamam arkadasım bi bakayım 1000 ytl biraz fazla gibi bakalım yinede tesekkürler

buarada celik jant diyoruz ama ne alırsan al üzerindeki orjinal sac jantlardan cok daha hafif olacagını unutma, aracının yakıtıda ebatını cok buyutmedigin sürece jantlarını azalacaktır...

sac jantlar agır oldugundan 14 janta gecersen hiç bi problem olmaz. ayrıca 13 jant için fiyat biraz fazla geldi bana

bende orjinal 13" jantlar var.

eğer düşünürsen ,üzerindeki lastikleri ile beraber 4 adet 13" orjinal jantı pazarlıksız 350 ytl ye bırakırım..

orjinal sac jantlar

evet. jantlar orjinal sac jantları.
lastikler çok yeni değil. 50.000 km yaptı fakat diş derinlikleri 3 mm den az değil.

Selamlar ;

Araya girmek istemem ama bende imzamdaki jant ve lastikleri 450 YTL nakit fiyata satabilirim.Lastiklerin durumu iyi.Yaşadığımız kar fırtınasında millet yolda kalırken ben sağ sağlim evime geldim.Jantlarda az biraz çizik var ama yakından bakınca anlaşılıyor.jantlar 14 inç.ÖZelden mesaj atarsan sevinirim.

Geri