Ynt: 13 Mart 2011 - Astra J 1. İstanbul Buluşması
deathburn link' Alıntı:
geçen ki buluşma olmadı ama olimpiyat parkı diye konuşulmuştu?Şimdi nie anadolu yakası oldu?
Arkadaşlar,
Buluşma işinde beraber seyahat etmek zevkli oluyor. Tanışmaktan, yemek yemekten, araç başında muhabbetten daha zevkli oluyor dedim, İzmit olsun dedim hatta bunun için yoklama yaptım gerekli şekilde ve hızlı şekilde geri dönüş alamadım.
İzmit uzak diyenler oldu, ne işimiz var orda İstanbul buluşması değil mi bu diyenler oldu vs.
Şimdi yaka söylüyorum neden burası değil, neden orası değil konuları olmasın lütfen. Buluşma işinde herkesin fikrini ve gönlünü yapmaya kalkarsak eğer bu buluşma işi yalan olur.
O yüzden sizlerden ricam çok fazla neden burası değil, neden şurası, değil sabah kahvaltısı değil, neden öyle yemeği değil şeklinde olaya yaklaşmayın.
İşi gücü bıraktım mekanlarla telefonda konuşuyorum. Hafta başında (7 Mart) mekan da toplanma yeri de belli olacak.
Fakat havada yağmur olması durumunda kesinlikle ve kesinlikle buluşmayı erteleyeceğim. Bunun nedenlerini defalarca konuştuk.
Bu konuda lütfen sorularla değil farklı şekilde bana yardımcı olun.
Kabaca da şöyle olacak 11 gibi bir otoparkta buluşucaz. Hava da güze lolduğu için 1-1,5 saat araçların başında gelenleri beklicez sohbet edip tanışacaz fotoğraf faslımız olacak. Sonra mekana 20-30dk da gideriz orada da öğle yemeğimizi yeriz sohbete devam ederiz mekanın da geniş bir otoparkı olur araçları yanyana dizip gene fotoğraf çekiliriz vs.