14 Eylül Pazar İstanbul İftar Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer en başta yer belli değil dediğimizde bu teklifi yapsaydınız olabilrdi ama şimdi bu başlıkta bu muhabbet abes olmuş artık rezervasyon yapılmıştır. İftara Ankaradan misafir var. Avrupa yakasından kalkıp gelemeyecekler adına kaçırdıkları muhabbetten dolayı şimdiden üzüldüm

ben ozamanda sordum ama neyse artık muhabbet olsun :) bende yüzyüze tanışmış olurum artık

1.yezocan +1
2.opelteam +1
3.LND
4.AdVeS
5.kadir +1
6.combo_murat +1
7.dragon +?
8.c.c
9.e.sarı +1
10.dewilking08 +1
11.baymustang
12.oki +1
13.hagi +1 veya +3
14.reallaz61
15.Nida

16.Skyeye (süpriz yapcakmış ama bozdum :D )

selam arkadaşlar yaklaşık bir aydır bu formu takip ediyorum bende iftar yemeginize katılmak istiyorum ama kimseyi tanamadığımdan dolayı cekiniyorum acıkcası..:)

selam arkadaşlar yaklaşık bir aydır bu formu takip ediyorum bende iftar yemeginize katılmak istiyorum ama kimseyi tanamadığımdan dolayı cekiniyorum acıkcası..:)

tanışmamız için güzel bir fırsat mutlaka katılmaya çalış emin ol yabancılık çekip tek kalmazsın ;)

ayaz sen aksama gel, ben de kımseyı tanımıyorum ama sorun olacagını sanmam sarmazsa bırakır kacarım zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri