14 Eylül Pazar İstanbul İftar Organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
""Hakketennn iftara varken işkence oluyorr ama Tavacı Recep ustanın da İrmik Tatlısı yani...mhmmm ..Ben köftleri paylaşırımm tatlılar karşılığında;)""

bende onun için dedim fikrimi duyan olmadı mı diye aynı yere yakın tavacı recep usta var biz ramazan olmadan yemek yemeğe gittik. çorba, ekşi dolma, salata, saç tava pirzola var üzerinde, irmik tatlısı içinde dondurma, kola, bide içli köfte yedik ve 25 ytl idi fiyatı bana çok uzak olduğu için sizler konuşmaya gidebilirsiniz yada internetten ulaşıp konuşabilirim

yaa iyi güzel diyosunda ankaradaki tavacı recep usta faciasından dolayı biz önünden bile gecemiyoruz,sizileri bilemicez ama:(...

4 köfte yatmeyeceğini ben Ümite söyledim kendiside 130 kilo olduğundan abla sen merak etme ben onları doyuracak menü .çıkartıcam dedi :D

ee iyi o zaman:D

4 köfte yatmeyeceğini ben Ümite söyledim kendiside 130 kilo olduğundan abla sen merak etme ben onları doyuracak menü .çıkartıcam dedi :D

Onları doyurabilirde ben ne olucam? :D:D

Samet'çiğim
Başkanın dediği gibi
Köfte BOL
Hiç merak etme

Mesela şöyle;

koftekozde195jg1.jpg

yemek kültürüm biraz farklı olduğundan dolayı yemek meqanı çok bilirim sizlere tavsiye ediceğim yer çoktur :)

""Ankaradaki köftelerden kalmıştııı Dragonn:D..SK: 02/09 yazıoo ama olsunn onları getircemmm senin için;)""

(Murat işkenceye devame diyorrrr;) )

hakkat yaw piknikten sonra 3 kilo köfte 2 kilo tavugu götürdün nerde onlar:mad:

ayıp yaw:D:D:D

""Köftelerden 2 adet yedim baharatsızdı sevmedim,, yan komşuya verdimm:D iftarda,,,Tavuklarıda unutmuşum buzlukta son kullanma tarihi sebebi ile annemin komisyonundan geçemediii...Darwin e(köpeğimee) verdim:D:D ziyan olmadıı yani:D:D""

ziyan olmuş aetler:(:(:(
ühüü:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri