""Hakketennn iftara varken işkence oluyorr ama Tavacı Recep ustanın da İrmik Tatlısı yani...mhmmm ..Ben köftleri paylaşırımm tatlılar karşılığında""
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende onun için dedim fikrimi duyan olmadı mı diye aynı yere yakın tavacı recep usta var biz ramazan olmadan yemek yemeğe gittik. çorba, ekşi dolma, salata, saç tava pirzola var üzerinde, irmik tatlısı içinde dondurma, kola, bide içli köfte yedik ve 25 ytl idi fiyatı bana çok uzak olduğu için sizler konuşmaya gidebilirsiniz yada internetten ulaşıp konuşabilirim
4 köfte yatmeyeceğini ben Ümite söyledim kendiside 130 kilo olduğundan abla sen merak etme ben onları doyuracak menü .çıkartıcam dedi
4 köfte yatmeyeceğini ben Ümite söyledim kendiside 130 kilo olduğundan abla sen merak etme ben onları doyuracak menü .çıkartıcam dedi
hakkat yaw piknikten sonra 3 kilo köfte 2 kilo tavugu götürdün nerde onlar""Ankaradaki köftelerden kalmıştııı Dragonn..SK: 02/09 yazıoo ama olsunn onları getircemmm senin için""
(Murat işkenceye devame diyorrrr )
hakkat yaw piknikten sonra 3 kilo köfte 2 kilo tavugu götürdün nerde onlar
ayıp yaw