140 km den sonra gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dejampe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 140 km den sonra gelen ses

faruk4143 link' Alıntı:
Aynı ses aynen bende de var sol ön taraftan tekerin oralardan geliyor. 130-140tan sonra, öncesinde yok. Birşey sallanıyor ya da çarpıyor gibi...
aynı ses bende de mevcut.150den sonra yapıyor

Ayni ses bende de var ustelik sifir arac. Sanirim bu da kronik bir hasar depodan gelen lokurtu sesi gibi.

arkadaşlar bu sorun bizim sedan astradada vardı.kronik olabilir.sorun şu ön tarafta tamponla radyatörün olduğu bir yerde kablolar çamurluğun kenarına çarpıyor.serviste bu sorunu çözdüler bana servis müdürünün dediği orda kullanılan bir klips var ve büyük kullanılmış gevşek kalıyormuş.sabitleyip toparladılar ses kesildi.araç daha 2 aylık aldığımızda fark etmiştik.sorun bu

ze623 link' Alıntı:
arkadaşlar bu sorun bizim sedan astradada vardı.kronik olabilir.sorun şu ön tarafta tamponla radyatörün olduğu bir yerde kablolar çamurluğun kenarına çarpıyor.serviste bu sorunu çözdüler bana servis müdürünün dediği orda kullanılan bir klips var ve büyük kullanılmış gevşek kalıyormuş.sabitleyip toparladılar ses kesildi.araç daha 2 aylık aldığımızda fark etmiştik.sorun bu
thnxx

sallierim link' Alıntı:

kardeş aynı sorun bendede var 150 yi geçince sağ taraftan tıkırtı sesi geliyor senin araçtada sağ taraftamıydı ben bügün servisebaktırdım adam plakayı söktü plastik çıtayı söktü bulamadı senin araç galiba yapılmış galiba bana biraz daha açıklarsan sevinirim aracın orasını burasını sökmesinler boşa

Geri