Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam ne nejektörünü temizlediler ya bizim araçlar dizel değilki.umut7105 link' Alıntı:Merhaba arkadaşlar dün itibariyle imzamdaki aracımı Samsun Reis otoda ilk bakıma soktum.Daha 10.000 km oldu,dolduramadım 15.000 i,
1 sene olunca girdim servise.390 TL + 70 TL enjektör temizliği toplam 460 TL 6 taksite yaptırdım.Bakıma girecek arkadaşlara duyrula
hocam ne nejektörünü temizlediler ya bizim araçlar dizel değilki.ecelnico link' Alıntı:[quote author=umut7105 link=topic=156.msg51335#msg51335 date=1318759205]
Merhaba arkadaşlar dün itibariyle imzamdaki aracımı Samsun Reis otoda ilk bakıma soktum.Daha 10.000 km oldu,dolduramadım 15.000 i,
1 sene olunca girdim servise.390 TL + 70 TL enjektör temizliği toplam 460 TL 6 taksite yaptırdım.Bakıma girecek arkadaşlara duyrula
yeni nesil bütün benzinli araçlar enjektörlü oluyor bunun sebebi yakıtı daha tasarruflu ve optimal yanma seviyesinde kullanmaları,yakıt enjektör ile püskürtülünce atomize oluyor ve havayla daha iyi karışıyor buda buji tarafından ateşlenince daha verimli bir yanma sağlıyor.ecelnico link' Alıntı:nasıl enjektörlü yaw. enjektör sistemi dizele özgü değil midir ben mi yanlış biliyorum?
ecelnico link' Alıntı:nasıl enjektörlü yaw. enjektör sistemi dizele özgü değil midir ben mi yanlış biliyorum?
ecelnico link' Alıntı:nasıl enjektörlü yaw. enjektör sistemi dizele özgü değil midir ben mi yanlış biliyorum?
tabi yapılır neden yapılmasın, hatta 15 binden önce değiştirmeniz yağ ömrü vs. göz önüne alınca daha yararlı motor içinduanka link' Alıntı:arkadaşlar atamam ardahan a çıktı, 15 ay orda kalacağım.aracım 9 aylık ve 9000 km de.ardahan da opel servisi yok,en yakın erzurum .15000 bakımını sizce gitmeden yaptırmam mantıklı olurmu vede yaparlarmı.kar kış erzuruma gidemeyebilirm.ne dersiniz