Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu toplantının içeriğinde zaten sadece kahvaltı, sohbet, tanışma ve fotoğraf çekimi vardı.
ben keyif aldım açıkçası
daha düzenli olabilirdi ama yer değişmesi planları bozdu biraz
içinde insan olan herşeyde biraz hata payı vardır
farklı zamanlarda farklı aktiviteler olucak zaten
paintball, karting, mangal keyfi, futbol maçı, piknik vb. gibi
hepsi yer ve zaman istiyor tabi
tabiki eksta bir sistem var ama asıl çıkışlar orjinal mi yani direk cd400-cd500 üzerine kurulu bir sistem mi yoksa cyclone-necvox üzerine kurulu bir sistem mi sonuçta hoparlörler ne kadar başarılı olursa olsun ses çıkışı sağlayan aletin de önemi var bunu merak ediyorum?
tabiki eksta bir sistem var ama asıl çıkışlar orjinal mi yani direk cd400-cd500 üzerine kurulu bir sistem mi yoksa cyclone-necvox üzerine kurulu bir sistem mi sonuçta hoparlörler ne kadar başarılı olursa olsun ses çıkışı sağlayan aletin de önemi var bunu merak ediyorum?
bu toplantının içeriğinde zaten sadece kahvaltı, sohbet, tanışma ve fotoğraf çekimi vardı.
ben keyif aldım açıkçası
daha düzenli olabilirdi ama yer değişmesi planları bozdu biraz
içinde insan olan herşeyde biraz hata payı vardır
farklı zamanlarda farklı aktiviteler olucak zaten
paintball, karting, mangal keyfi, futbol maçı, piknik vb. gibi
hepsi yer ve zaman istiyor tabi
Hakan Abi MUhakkak Hata Olacaktır. Kahvaltıdan Sonra Sohbet Ortamı Fazla Olmadı Çünkü Yarısı Araçların Yanında Yarısıda Yukarıda Benim Dağınık Dediğim Kısım Bu ki bu toplamayıda Bizden Büyük Abilerimiz Yapması Gerektiğini Düşünüyorum ... Ben Çoğu Arkadaşı Tanımaya Çalıştım Yani Nicklerinide Bilmiyorum İsimlerinide Böyle Bir Ortam Göremedim Açıkcası ..
astraowner link' Alıntı: