15 Bin bakım fiyatları bu kadar farklılık gösterebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bye_Bye

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhabalar
aracım 15 bini tamamladır pazar günü de uzun yola çıkacağımız için biranönce aracın bakımını yaptırayım dedim
eşim aracı aldığımız yere yaptıralım diye ısrar etti nese telefon ettik izmir'deki servise 450 tl dedi nese pazarlık vs derken bu miktar üzerinden
gelince indirim yapılacağı söylendi
Nese bugün bıraktık servise faturaya 460 yazmışlar bugun de
Yani İzmirde: 460 tl
Diyarbakırda : 400 tl
Denizli de: 325 tl gibi bir fiyat verildi

İzmirde yapılacaklar
Yağ değişimi, lastikler sökülüp disk vs kontrolü, polen hava filtrelerinin değişimi

Buna ek olarak;
Güncelleştirmeler
Plaka lambası arızası
Sileceklerin yağlı silmesi
Ön tampon krom çıtada açıklık
Emniyet kemeri zırıltısı
Sağ ön yolcu koltuğu önündeki havalandırma tesisatı kapağı
Ön lastikler vida kapakları
Bunlara da göz atılmasını istedim. Ancak dediğim gibi diğer servislere göre çok fazla fiyat verildi, bunlar aynı işlemleri yapmıyorlar mı acaba
yarın aracı alırken indirim isteyeceğim kesinlikle...

Ynt: 15 Bin bakım fiyatları bu kadar farklılık gösterebilir mi?

HaKaN link' Alıntı:
Merhabalar
aracım 15 bini tamamladır pazar günü de uzun yola çıkacağımız için biranönce aracın bakımını yaptırayım dedim
eşim aracı aldığımız yere yaptıralım diye ısrar etti nese telefon ettik izmir'deki servise 450 tl dedi nese pazarlık vs derken bu miktar üzerinden
gelince indirim yapılacağı söylendi
Nese bugün bıraktık servise faturaya 460 yazmışlar bugun de
Yani İzmirde: 460 tl
Diyarbakırda : 400 tl
Denizli de: 325 tl gibi bir fiyat verildi

İzmirde yapılacaklar
Yağ değişimi, lastikler sökülüp disk vs kontrolü, polen hava filtrelerinin değişimi

Buna ek olarak;
Güncelleştirmeler
Plaka lambası arızası
Sileceklerin yağlı silmesi
֖n tampon krom çıtada açıklık
Emniyet kemeri zırıltısı
Sağ ön yolcu koltuğu önündeki havalandırma tesisatı kapağı
֖n lastikler vida kapakları
Bunlara da göz atılmasını istedim. Ancak dediğim gibi diğer servislere göre çok fazla fiyat verildi, bunlar aynı işlemleri yapmıyorlar mı acaba
yarın aracı alırken indirim isteyeceğim kesinlikle...
sadece yağ ve filtreler ( muhtemelen yağ filtresi, polen filtresi ve hava filtresi değiştireceklerdir ) için çok yüksek fiyat, balatalar bitmiş yada azalmışsa bir de ona para isterler.  bana yüksek geldi fiyat.

Aşırı pahalı hakan bey bu işin hakkı 350 tl ben 350 tl ye istanbul gerçek otoda yaptırdım anca dizelde extra mazot filtresi değişiyor buna dikat ediniz fiyatı 120 tl cıvarı ucuz verenler bu filtreyi değiştirmiyor pahalı verenlere bu filtre dahil olabilir detaylı bilgi alınız bence.

hüseyintekin link' Alıntı:
Aşırı pahalı hakan bey bu işin hakkı 350 tl ben 350 tl ye istanbul gerçek otoda yaptırdım anca dizelde extra mazot filtresi değişiyor buna dikat ediniz fiyatı 120 tl cıvarı ucuz verenler bu filtreyi değiştirmiyor pahalı verenlere bu filtre dahil olabilir detaylı bilgi alınız bence.
İzmirdeki servis mazot filtresi değişiyor dedi ancak diğer servislere sormadım açıkçası içeriğini
acaba aradaki fark bundan mı kaynaklanıyor ama 460 yine de fazla gibi 400 tl ye kadar indirim isteyeceğim aracı teslim alırken

yeri burası olmayabilir ama bizim araçlarda 1000 km bakımı varmı benim araç 1500 de ve servise gitmedim yakında bir istanbul- bodrum yapıcam servise götürsemmi diye düşünüyorum

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=hüseyintekin link=topic=1824.msg38731#msg38731 date=1309527994]
İzmirdeki servis mazot filtresi değişiyor dedi ancak diğer servislere sormadım açıkçası içeriğini
acaba aradaki fark bundan mı kaynaklanıyor ama 460 yine de fazla gibi 400 tl ye kadar indirim isteyeceğim aracı teslim alırken
[/quote]

Hakan bey, bu bakım işi firmadan firmaya değişiyor doğru sebebi ise bazı firmalar cam suyu vb gibi ürünler kullanıyor yada kullanmayıp kullanacamış gibi fiyat veriliyor.. ben ilk servse gittiğimde banada 450 fiyat çektiler servisteki işlem bittiğinde 400 tl dediler extra %10 da tanıdık indirimim vardı 350 tl ye geldi.mazot filtresi pahalı bir parca 2 bakımda 1 dğişir normalde artı size kalmış değiştrip değiştirmemek. bana kalırsa değişmesine gerek yok. 30 binde değişimi şart.

astraowner link' Alıntı:
yeri burası olmayabilir ama bizim araçlarda 1000 km bakımı varmı benim araç 1500 de ve servise gitmedim yakında bir istanbul- bodrum yapıcam servise götürsemmi diye düşünüyorum
yok sn.astraownwer sadece yağını kontrol edin eksiklik yoksa servise 15bine kadar götürmenize gerek yok..

hüseyintekin link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=1824.msg38733#msg38733 date=1309528207]
[quote author=hüseyintekin link=topic=1824.msg38731#msg38731 date=1309527994]
anladım hüseyin bey bana değiştireceklerini söylediler ben de tamam değiştirin dedim artık
o zaman 30 binde değiştirmezler faturayı alınca ne yapılmış daha net belli olur
aracı sabah bıraktım sanırım yarına sarkıcak yarın teslim alıcam aracı
[/quote]

Hakan bey, bu bakım işi firmadan firmaya değişiyor doğru sebebi ise bazı firmalar cam suyu vb gibi ürünler kullanıyor yada kullanmayıp kullanacamış gibi fiyat veriliyor.. ben ilk servse gittiğimde banada 450 fiyat çektiler servisteki işlem bittiğinde 400 tl dediler extra %10 da tanıdık indirimim vardı 350 tl ye geldi.mazot filtresi pahalı bir parca 2 bakımda 1 dğişir normalde artı size kalmış değiştrip değiştirmemek. bana kalırsa değişmesine gerek yok. 30 binde değişimi şart.
[/quote]

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=astraowner link=topic=1824.msg38734#msg38734 date=1309528400]
yok sn.astraownwer sadece yağını kontrol edin eksiklik yoksa servise 15bine kadar götürmenize gerek yok..
[/quote]
sağolun

hakan bey istenilen fiyat bence makul. ben mayıs ayında istanbulda 470 tl. ödedim. liste fiyatıda 530 tl.di. tek bayii değil en az 3 büyük bayiyi aradım. daha aşağı fiyat veren olmadı.

Geri