15 Bin bakım fiyatları bu kadar farklılık gösterebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 15 Bin bakım fiyatları bu kadar farklılık gösterebilir mi?

bende adanada 470 tl ödedim. ancak malum benim araç benzinli. ama benim ön düzen ayarı , carbon clean uygulaması gibi ıvır zıvır şeyler vardı. yoksa 370 lira tutuyordu. dizel araçların benzinlilere göre bakımlarının fazla olması belki bu mazot filtresi degişiminden olabilir. bana çok aşırı gelmedi ama yinede pazarlık sünnettir :)
bu arada sn astraowner benim araçı 1000 km de iken getirin diye tembihlemişlerdi. gerçek bir bakım degil ama. sadece kontrol yapıldı. sn hakan bey gerekli açıklamada bulunmuş ama bana servis muhakkak getirmemi söylemişti . bilgilerinize

izmir kavuklarda  dizel astranın ilk bakımı için 350 tl  fiyat verilmişti......  hemde  on numara ilgi alaka var....

Cok para ama yapabilecek bisey yok maalesef..
Ben 500 ' u gozden cikardim 12 inci ay icin..
Ama umarim daha fazlasi olmaz

şimdi aldım aracımı ve 420 tl ye indirdim fiyatı.
Değişen parçalar

Polen filtresi
Mazot Filtresi Karter Tapası
Hava Filtresi
Yağ Filtresi
Motor Yağı 5/30 4 Lük
Plaka ampulu takıldı
Emniyet Kemeri sesi kesildi
Ön panjur sabitlendi
Silecekler ayarlandı

Bu ön yolcu torpido altındaki havalandırma kapağı (polen filtresi altındaki bakalit) mevcut değilmiş
merkezi arayacaklar daha sonra arayıp bilgi alacağım

sn hakan bey. bence makul bir fiyata yaptırmışsınız. hayırlı olsun. bu torpido altındaki kapağın neye göre bazı araçlarda var olup bazılarında olmadıgı açısında bir açıklama yapabildiler mi. benim araçımda mevcut. 2010 model ve benzinli. çogunluk olarak dizellerde yok sanırım. bu arada vida kapaklarınız serviste söktükleri yerde hala duruyor muydu ;D yenisini alabildiniz mi?

dinojasie link' Alıntı:
sn hakan bey. bence makul bir fiyata yaptırmışsınız. hayırlı olsun. bu torpido altındaki kapağın neye göre bazı araçlarda var olup bazılarında olmadıgı açısında bir açıklama yapabildiler mi. benim araçımda mevcut. 2010 model ve benzinli. çogunluk olarak dizellerde yok sanırım. bu arada vida kapaklarınız serviste söktükleri yerde hala duruyor muydu ;D yenisini alabildiniz mi?
teşekkürler :)
sanırım 2011 dizellerde yok aracın üretildiği fabrika değişiklikliğinden kaynaklanan bir eksiklik dedi
merkezi arayacakmış hafta içinde tekrar arayıp net bir bilgi alacağım ben de
vida kapaklarını yine unuttuk maalesef artık yolum düşünce tekrardan isteyeceğim
çok fazla göze çarpmıyor..

HaKaN link' Alıntı:
Ön panjur sabitlendi

Hakan bey bu ön panjurdaki açıklık bende de mevcut, sebebi neymiş acaba öğrenebildinizmi ?

çellocu link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=1824.msg38824#msg38824 date=1309604234]
Ön panjur sabitlendi

Hakan bey bu ön panjurdaki açıklık bende de mevcut, sebebi neymiş acaba öğrenebildinizmi ?
[/quote]

bu problemi söylerken siz farketmeden aracınıza vurmuşlardır ya da dokunmuşlardır hafifçe dedi servis danışmanı, ben de herhangi bir darbe izi yok demiştim
teslim alırken panjur düzeltildiğini söyledi, hakkaten eskisi gibi olmuş
Bu arada eski filtreleri de aldım gerçekten baya toz kir mahvolmuş hava filtresi
şimdi araç daha iyi nefes alıyor:)

HaKaN link' Alıntı:
[quote author=çellocu link=topic=1824.msg39010#msg39010 date=1309881015]
Ön panjur sabitlendi

[/quote]

bu problemi söylerken siz farketmeden aracınıza vurmuşlardır ya da dokunmuşlardır hafifçe dedi servis danışmanı, ben de herhangi bir darbe izi yok demiştim
Bu arada eski filtreleri de aldım gerçekten baya toz kir mahvolmuş hava filtresi
[/quote]

Hangi servise yaptırdınız acaba ?

çellocu link' Alıntı:
[quote author=HaKaN link=topic=1824.msg39029#msg39029 date=1309897537]
[quote author=çellocu link=topic=1824.msg39010#msg39010 date=1309881015]
Ön panjur sabitlendi

[/quote]

[/quote]

Hangi servise yaptırdınız acaba ?
[/quote]
İzmir Egem servisinde...

Geri