15 Bin Bakımı İçin / İstanbul

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Turbo-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 15 Bin Bakımı İçin / İstanbul

Turbo- link' Alıntı:
ևiftkurtlar  425 tl dedi valla odak dan iyi cıktı :) tabi odak yinede daha mantıklı geliyo bana hizmet açısından
işte bir de yaptırdığınız işin içinize sinmesi ve ilgi gösterilmesi de önemli bu konuda

HaKaN link' Alıntı:
işte bir de yaptırdığınız işin içinize sinmesi ve ilgi gösterilmesi de önemli bu konuda

aynen öyle  045thumbsup

Anıl Odaktan Tarık bey yada Burak Bey i arayıp fiyat al derim :)

Benim DİZEL araç 10 bine geldiğinde 15 Bakım yaptırdım. İstanbul Maslak ևift Kurtlarda Tam olarak 452 TL  kredi kartına vade farksız 3 taksit yaptılar Kredi kartına göre 6 taksite kadar çıkabiliyor. Benzinlide fiyat daha da düşerler Yanlız hafta içi gitmenizi öneririm. Benim hafta içi tam gün mesaim olduğu için mecburen cumartesi günü gitmiştim. Yağ, Mazot, Hava ve Polen fitresi değişti. 5-30 Yağ konuldu. Cumartesi günü yarım gün olduğu ve çok araç olduğu için silcek ayarım ile ufak tefek bazı şeyler yetişmedi. Aracın da kalmasını istemediğim için başka haftaya erteldim. Ordaki arkadaş bir hayli ilgili ve bilgiliydi.  Yağı tamamen boşalttı. Sonra 20 Tl değerinde motor temizleme sıvısını ücretsiz uyguladı. Daha sonra Yeni yağı koydular. Silcek kelepçesi ve ecoflex güncelemesi kampanya dahilinde yapıldı. Estra bir ücret ödemedim. Yine fren balata durumu kontrol edilip temizleme spreyine ücret alınmadı.Bunlar iyi yönleriydi. Bakım yaptıracak arkadaşlar Levent Bey'e benim ismimi verebilirler yada bana PM özel mesaj atabilirler onlar adına pazarlık yapabilirim.

Bir kaç da olumsuz yönlerini aktarıyım. Aracın yanına hiç bir şekilde gidemiyorsunuz. Bu benim için açıkcası son derece Kötü bir uygulama. ևünkü bazı şeyler teknisyenin insafına kalmış, Servis bölümü son derece küçük arabalar dip dibe, müşteri bekleme salonu çok ufak ve yetersiz, Ayrıca sadece köpüklü yıkama yapıyorlar ve hiç kurulama yapmıyorlar(Bende zaten işallah arabamı silmezler demiştim. ևünkü bazı servislerde işi aceleye getirilerek nasılsa müşteri görmediği için araçları çekçekle kuruluyorlar ve istenmeyen halelere sebebiyet veriyorlar) Ben her zaman kendi yıkamacımda ön yıkamalı yıkatıyorum aracımı. ֖nce kirini pasını çamurunu yıkıyorlar hiç bir şekilde sünger vs uygulamadan. sonra ikinci kez köpükleyip yıkadıktan sonra üçüncü aşamada sünger vurduruyorum. Daha sonra cilalı yıkama uygulamaya geçiliyor)

Not: Bakım dan sonra araçta bariz bir güç artışı vs olmadı ancak rolantide boşta araç 0,4 ile 0,3 arasında gösteriyor Daha önce 0,7-0,8 arasında gösteriyordu.

Aracım bu ayın sonunda 1 yaşını dolduyor henüz 4.500 km de olmasına rağmen mecburen servis yolu gözüktü, ilk önce arkastan 510 tl fiyat aldım oha dedim bi yanlışlık olmasın aracım benzinli dizel değil dedim 1.6 115 bg lerin bakım ücreti bu dediler iyi günler dedim sonra çiftkurtları aradım 425 tl dediler içim biraz rahatladı bir de odağı arayayım dedim 535 tl dediler tadım kaçtı. Serbest piyasanın da bu kadar serbest olması ve servislerdeki personelin bilgi eksikliği iyice canımı sıkmaya başladı, hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

15 bin için en uygun fiyatı veren hangi bayidir şimdi?

TOGI link' Alıntı:
Anıl Odaktan Tarık bey yada Burak Bey i arayıp fiyat al derim :)

Gorustum bile abi ufaktanda olsa biseyler yapıcaklar artık   ;) :)

tomacco link' Alıntı:
15 bin için en uygun fiyatı veren hangi bayidir şimdi?

3-4 yeri aradım bana yakın olanlardan en uygunu Odak.

Anıl bi güzellik kesin yaparlar :)
Benim araç Odak ta Cumartesi alıcam kalorifer kazanı değişiyor.
Cumartesi oralardaysan görüşürüz

Geri