Ynt: 15 Bin Bakımı İçin / İstanbul
Benim DİZEL araç 10 bine geldiğinde 15 Bakım yaptırdım. İstanbul Maslak Öift Kurtlarda Tam olarak 452 TL kredi kartına vade farksız 3 taksit yaptılar Kredi kartına göre 6 taksite kadar çıkabiliyor. Benzinlide fiyat daha da düşerler Yanlız hafta içi gitmenizi öneririm. Benim hafta içi tam gün mesaim olduğu için mecburen cumartesi günü gitmiştim. Yağ, Mazot, Hava ve Polen fitresi değişti. 5-30 Yağ konuldu. Cumartesi günü yarım gün olduğu ve çok araç olduğu için silcek ayarım ile ufak tefek bazı şeyler yetişmedi. Aracın da kalmasını istemediğim için başka haftaya erteldim. Ordaki arkadaş bir hayli ilgili ve bilgiliydi. Yağı tamamen boşalttı. Sonra 20 Tl değerinde motor temizleme sıvısını ücretsiz uyguladı. Daha sonra Yeni yağı koydular. Silcek kelepçesi ve ecoflex güncelemesi kampanya dahilinde yapıldı. Estra bir ücret ödemedim. Yine fren balata durumu kontrol edilip temizleme spreyine ücret alınmadı.Bunlar iyi yönleriydi. Bakım yaptıracak arkadaşlar Levent Bey'e benim ismimi verebilirler yada bana PM özel mesaj atabilirler onlar adına pazarlık yapabilirim.
Bir kaç da olumsuz yönlerini aktarıyım. Aracın yanına hiç bir şekilde gidemiyorsunuz. Bu benim için açıkcası son derece Kötü bir uygulama. Öünkü bazı şeyler teknisyenin insafına kalmış, Servis bölümü son derece küçük arabalar dip dibe, müşteri bekleme salonu çok ufak ve yetersiz, Ayrıca sadece köpüklü yıkama yapıyorlar ve hiç kurulama yapmıyorlar(Bende zaten işallah arabamı silmezler demiştim. Öünkü bazı servislerde işi aceleye getirilerek nasılsa müşteri görmediği için araçları çekçekle kuruluyorlar ve istenmeyen halelere sebebiyet veriyorlar) Ben her zaman kendi yıkamacımda ön yıkamalı yıkatıyorum aracımı. Önce kirini pasını çamurunu yıkıyorlar hiç bir şekilde sünger vs uygulamadan. sonra ikinci kez köpükleyip yıkadıktan sonra üçüncü aşamada sünger vurduruyorum. Daha sonra cilalı yıkama uygulamaya geçiliyor)
Not: Bakım dan sonra araçta bariz bir güç artışı vs olmadı ancak rolantide boşta araç 0,4 ile 0,3 arasında gösteriyor Daha önce 0,7-0,8 arasında gösteriyordu.