150 den sonra gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exp27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exp27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar aracım 150 yi geçince sağ önden bir ses geliyor servise gittim ama yapamadılar daha önceki bununla ilgili bir konu açılmış lakin herkes soldan gelen sesten şikayetçi böyle bir sorun yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba yardımcı olursa sevinirim

Ynt: 150 den sonra gelen ses

Bendede aynı problem var 150yi geçince sağ öndeki ufak camdan sanki birşey çarpıyormuş gibi bir ses geliyor takır tukur büyük ihtimalle rüzgardan kaynaklı bir ses

[quote author=Stskeep link=topic=8520.msg194040#msg194040 date=1373118926]
Bendede aynı problem var 150yi geçince sağ öndeki ufak camdan sanki birşey çarpıyormuş gibi bir ses geliyor takır tukur büyük ihtimalle rüzgardan kaynaklı bir ses
[/quot

serviste hiç yaptıran oldumu bunu

O ses benim araçta da var
15.000 bakımını bekliyorum yaptırmak için
sebebi ise sinyal kablolarının uzun olması ve yüksek hızda sağa sola çarpasından kaynaklanıyor

cinaski12 link' Alıntı:
sebebi ise sinyal kablolarının uzun olması ve yüksek hızda sağa sola çarpasından kaynaklanıyor

mantıklı kardeş servisteki eleman benim plakayı falan söktü önce bir şey değişmedi yarın gidecem söyleyeyim bari

cinaski12 link' Alıntı:

cok mantıklı  045thumbsup 045thumbsup 045thumbsup  special_Yeah special_Yeah special_Yeah benimde soldan geliyor 120 yi geçince tıkır tıkır diye sanki havalandırmaya bir şey kaçmış gibi bu ses o ses olsa gerek işlem yaptırdığınızda yazarsanız sevinirim ya da sizden önce ben yaptırırsam ben yazarım

O sesin bir sebebide çamurluk içindeki plastik davlumbazın gevşeyip sarkması,onu tutan plastik pimler yerlerinden çıkıyor onlar tekrar yerine otutturulunca ses kesiliyor,bu ses tırıltı gıbı veya tıkırtı gibi oluyor.

ulas79 link' Alıntı:
O sesin bir sebebide çamurluk içindeki plastik davlumbazın gevşeyip sarkması,onu tutan plastik pimler yerlerinden çıkıyor onlar tekrar yerine otutturulunca ses kesiliyor,bu ses tırıltı gıbı veya tıkırtı gibi oluyor.

1 hafta kadar sonra muhtemelen bu değil bir sonraki hafta pazartesiye randevu alıcam aydın surtaş tan bilemezlerse forumu okutcam :) kaliperleri burçlatıcam ve ulaş gördüğün küçücük bi rutüş işi var ne kadar alırlar? ya da garanti kapsamında mı bu işlemleri yapıyorlar hiçbir fikrim yok da.

ozgun88 link' Alıntı:
1 hafta kadar sonra muhtemelen bu değil bir sonraki hafta pazartesiye randevu alıcam aydın surtaş tan bilemezlerse forumu okutcam :) kaliperleri burçlatıcam ve ulaş gördüğün küçücük bi rutüş işi var ne kadar alırlar? ya da garanti kapsamında mı bu işlemleri yapıyorlar hiçbir fikrim yok da.
Rütuş için kaskondaki mini onarım hakkını kullan para mara vermezsin kakoyuda bozmaz bu işlem.

ulas79 link' Alıntı:
Rütuş için kaskondaki mini onarım hakkını kullan para mara vermezsin kakoyuda bozmaz bu işlem.

bak bunu sevdim :D ya da dicem ki babamın aracı ordan aldık biliyosun vermediğin tiryaki seti ve kauçuk paspas için bakımda indirim yaparız dedi şimdi yapsın :D
bu arada başka forumlara da baktım da kaliperden gelen sesi sargılatma veya amörtisör değişimi ile genellikle çözmüşler şimdi yağ gibi diyenler var bakalım bizde testte ne cıkacak umarım sorun hallolur erzurumda uğraşmak istemiyorum yüksek fiyat çektikleri için çok kızmıştım foruma da yazdığım gibi

Geri