16 MAN 82

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NiyO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 16 MAN 82

Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Kullanırsın İnşallah :)

aracınız çok güzel, jantlara bayıldım, ama istanbulda arabayı o kadar basınca yolda bile sürtüyor  battle_Teroriste battle_Teroriste

İlk önce aracınız hayırlı olsun.Racechipten memnunmusunuz birinci vites hantallığından kurtulmuş mu? vede nereden aldınız teşekkürler.

EmreCan link' Alıntı:
İlk önce aracınız hayırlı olsun.Racechipten memnunmusunuz birinci vites hantallığından kurtulmuş mu? vede nereden aldınız teşekkürler.

teşekkürler. aracı gecen sene temmuzda almıştım. raceten memnunum hantallıktan eser yok. bursa extreme tuningten aldım. türkiye dispritörü race chip istanbulda.

hayırlı olsun :) Yerde daha bi güzel namussuz :) Bu coilde indirme kaldırma nasıl yapılıyor çok zahmeti varmı ?

var tabikide ama ben bu tarzdan kolayına vazgeçmem gibi. yanı çok mecbur kalmadıkça kaldırıp indirmem

NiyO link' Alıntı:
var tabikide ama ben bu tarzdan kolayına vazgeçmem gibi. yanı çok mecbur kalmadıkça kaldırıp indirmem

Abi sanırım yanlış anladın, alçaltıp yükseltme (kaldırıp indirme yazacaktım ama önceki geyik aklıma geldi sildim :) ) varmı diye sormamıştım, işlem nasıl yapılıyor zahmetli mi yoksa kolayca yapılıyormu diye merak ettim. Birde kaça mal oldu değermi tavsiye edermisin ?

Geri