Fotoğrafta çekilcicez.Yanı baştan bu şekilde konuşmasak ve herkesin bu başlığı kesin göreceğini bilsem buluşmayı daha tenha biyerlere alıcam valla...İnciraltı gibi...
çok zor ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoğrafta çekilcicez.Yanı baştan bu şekilde konuşmasak ve herkesin bu başlığı kesin göreceğini bilsem buluşmayı daha tenha biyerlere alıcam valla...İnciraltı gibi...
Daha çok zaman var nerden baksanız 20 güne yakın.İş olaylarını siz ayarlıyamazmısınız?Artık tarihi değiştiremeyiz çünkü tüm listedeki üyelerimiz bu tarihe göre yaptı planı...
Arkadaşlar gerekli görüşme ve detayları hallettim.İki firma ile bir kez daha az önce görüştüm.Aquafantasy'nin yaklaşımı pek profesyonelce değil.İndirim'e yanaşmıyorlar.Park zaten yeterince dolu ve kapasitesinin üstünde oluyormuş tam sezonda hemde Pazar günü bu indirimi yapmaları mümkün değilmiş.Pekte ilgilenmediler ayrıca.
Adaland'le görüştüm.Zaten her zaman personelide sempatikti yine öyle oldu.Tanıdığım vasıtası ile indirimi sayımız tutmamasına rağmen aldık
Normalde şu anda park girişi 35 ytl.Bize uygulanıcak rakam ise 30 ytl.Aradaki 5 ytl belki çok büyük bir rakam gibi gözükmesede 50 kişi ve üstüne verilen fiyat bu ve genele vurduğumuzdada %15 gibi bir indirim oluyor kişibaşı.Hemen hemen herkesin yanında en az bir kişi getireceğini düşünürsek ve dahada kalabalık olarak gelicek olanlar var.İndirim bence işe yarıyacak.Otopark ücreti daha önce varmıydı tam olarak hatırlıyamıyorum ama otoparkada herhangi bir ücret ödemeyeğimizi söyledim tamam dediler.Elimden geleni yaptım sezonun en civcivli zamanında 50 kişinin altında bir gruba bu indirimi aldım artık burdan sonra söz sizde
Haydi bakalım liste şenlensin 30 ları görelim