17 Ağustos Adaland KUŞADASI buluşması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 35KES52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son güncelimi veriyor ve yola koyuluyorum :) :) :)

Güncel!! Yiğit geldiğinizde arayın abi her an heryerde olabiliriz :)

İrtibat numaraları:
0537 249 49 09
0 554 239 00 86

Aramaktan çekinmeyin ;) Haydiiin görüşürüz :)

ewt anlaşılan herkez yavaştan hazırlıklara başlıyor bende bugün izmire yarında sabahta otobandan diğer arkadaşlarla yola çıkarız hepimize iyi eğlenceler :D:D

Slm arkadaşlar.
Yarın buluşmada ben ve 4 arkadaşımda katılacağız. saat kaçta buluşulacak nerede olmamız gerekiyor. adalandın onundemi buluşacaz, illa toplu giriş mi yapmamız gerekiyor içeri yada sonradan gelebilirmiyiz.
bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
şuan kuşadasındayım. hatta bu gece için bi arkadaşıda misafir edebilirim, kalacak yer problemi olan.
ziya kızıltan 0542 804 70 71

05552430773 bana bu numaradan isteyen arkadaşlar ulaşabilir ben 2 de çıkıyorum kısmetse kuşadasında görüşmek üzere

arkadaşlar ben izmirde misafirim oraya nası gelebilrim. izmir konaktayım biri bana yardımcı olabilir mi ?

ßakalım kanka ya belli deil gelmeyi istiorum ama araßayla uğraşıyoruz daha ..

arkadaşlar ben izmirde misafirim oraya nası gelebilrim. izmir konaktayım biri bana yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar İzmirden gelenlerin hepsi ortak yoldan geleceği için(otoban) Aydın otobanına giriş gişelerinde toplanıcak.Saat 08.00 le 08.30 arasında orada olmaya bakın.Konvoy saat 08.30 da yola çıkıyor ;)

Ben ve diğer arkadaşlarımın bir kısmı zaten Kuşadasında olucak akşamdan biliyorsunuz.Akşam yada gündüz farketmez gelen herkes direkman bana ulaşabilir.

Telefon numaralarımıda yazıyorum:

Tcell: 0 537 249 49 09
Avea: 0 554 239 00 86
bu numaralardan detaylı bilgi alabilrisin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri