17 Haziran Sivas Deplasmanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf ense kapansın diye saç uzatıyorum. :)

Bora ya, kahvaltıda sucuk yapmalıyızz. Hatta mangal hiç sönmesin. Cumhur sen de video çekicem diye ete konsantre olamazsan sorarım hesabını. Bu derneğimize yapılabilecek en büyük hakaretlerden biridir. Erman, diyorum ki hiç bir yere dert giremesin.. :D

Pekiii Cumartesi akşamı ne içicez?
MSN'de bi web cam şov yapmak lazım :D

Mangal hiç sönmesin dedi ya:) Onur bu işte:) Eylül-Ekim gibi de sanırım ramazan'a denk geliyor, iftarda başlarız yemeye sahura kadar kesintisiz gideriz gibime geliyor. Hazır derneğimiz de aktif durumdayken korkuyorum ki ana haber bültenine bile çıkarız. Haberse şöyle olur; "Sivas'ta açlık grevinden çıktığı tahmin edilen kişiler aşırı protein aldıkları için hastaneye kaldırılarak mideleri yıkandı..., konuyla ilgili röportaj yaptığımız Onurhan Çelebi'nin verdiği yanıt ise şu oldu: AJJJJ..." :) Bugünlerde çok yaratıcıyım bea.

Onur'cum gece uyumadım ondan sanırım azcık abarttım:) İdare et:) Her ne yapıyosam 17 Haziran'daki Sivas buluşmasına yetişebilmek için yapıyorum ama:)

Mangalın yanına sivas manganılıda koyun ki sivas ta ( tokat )kebabınıda tattırın.
(Enseye tokat diye algılanmasın);) Güzel eğlenceleriniz olsun.:alkis:

Haruncum en güzeli yola çıkınca yaparsın hesabı.
Hem böyle daha gerçekçi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri