17 Haziran Sivas Deplasmanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkamıza aldık Sivası....

Aile fertleri yine bir aradaydı, en çokta BORA oradaydı öncelikle Onurun gezelim görelim başlıklı tanıtım turu adına kendisine, ardından görülmeye değer bir yol üstü Sivas Kebapcısı (Ki görmemek büyük kayıp otçulları bile etçile dönüştürüyor..) organizasyonuna ve yemek esnasında Boranın hazırlayıp sunduğu tek kişilik gösterisine ardından Katılan Emre ve Serdar a

ve Neutral in fotoğraf desteğine (bütün fotolar onda video kaydı bende), teşekkürü bir borç biliriz...

Selin - Cumhur DEMİRKOL

sivastakiler01.jpg

En çok da Onur ve GSI nin Hava alanına giderken yaşattıkları performans shovuna çok ama çokkk teşekkürler zaman dardı ama sizler az zamanda çoook işler yaptınız dostlar sağolun...

bizde size çok teşekkür ederiz abicim.. öss olmasaydı öğleden sonraya kalmayacaktım ama babam arabayı götürünce geciktim biraz :] bu atağı herkesten bekliyoruz süpersiniz çok çok saolun harika bir haftasonuydu gerçekten

Valla harika bir gün geçtiği belli. Kıskandım ve ben de geleceğim Sivas'a...

Herşey gerçekten çok mükemmeldi.
Bizi kendi evimizdeymiş gibi ağırlayan Sivas ekibine yürekten teşekkür ederim.

Şimdi burada sayfalarca yazsam bile anca o muhteşem 2 günün özeti çıkar.. Yine sayfalarca teşekkür etsem,yapılanlar karşısında hiçbir anlam ifade etmez.. Hepinizi çok seviyorum..

Geldiğiniz, gördüğünüz ve yediğiniz için çok teşekkür ederiz.:)

Bu arada Efe Sivas'lı olsun diye baya uğraştım ama ı ıh.. :rolleyes:

:) Sivas etinin dolaylıda olsa tadına baktı artık, Efe Sivas'lıdır...

iyiki geldiniz yanımıza. walla çok mutlu oldum. anlatamam. eee sıra bizde herhalde :D

ekip yavaştan hazırlık yapalım.

bu arada resimleri hemen upload edicem çok yakında ;)

Bu sarsıcı hafta sonundan sonra bugün işe 1,5 saat geç de olsa gelebildim. :).Son derece DERT'siz tasasız bir hafta sonu geçirdik. :) EMİN'im ki hiç birimiz uzun zamandır bu kadar ÃT'i (herhalde böyle yazılıyordur :D) bu kadar kısa sürede tükememiştir.Nerden başlayıp neresini anlatsam bilemiyorum, her dakikası ayrı bir keyifti.Cumartesi akşam muhabbete daldığımızda bir anda nasıl sabahın 6'sı oldu farkedememişim bile, hala uykum var. :)
Bora'yı da tez zamanda buraya transfer etmemiz lazım, adam mangal olayını otomatiğe bağlamış.Mangalı yakması 1,5 dakika, etleri pişirmesi 2 dakika.Her şey 5 dakika içinde hallouyor.2 kat eti üst üste pişiren başkası da yoktur muhtemelen :).

Valla arkadaşlar Yavuz gibi ben de nasıl teşekkür etsem ne desem bilemiyorum.Uzun zamandır bu kadar güzel 2 gün geçirmemiştim.Keşke mesafe yakın olsa da her hafta görüşsek, şimdiden özledim valla.Kelimelerle anlatılamayacak misafirperverliğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle...

Bora Bey, Sekreterya'dan bekleniyorsunuz...:D

Niye gittiniz ki sanki.. özledik şimdiden..
İnşallah ağırlamada bi kusur etmemişizdir.. Her zaman, istediğiniz zaman yine bekleriz.. Zaten Cumhur ve Selin'in ziyaretleri çok çok kısa oldu, bir dahakine daha uzun süre ayırın lütfen.. :)
Geldiğiniz için sonsuz Teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri