17 Haziran Sivas Deplasmanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivas'a bak bea, buluşma merkezi olacak bu gidişle:)

Nasıl gelmek isterim bilemessiniz..fakat yazın ailemin yanına gidip 2 hafta kalıp tekrar ist a staj için dönmem gerekiyor:(

Benden size tavsiye, 5 kişi filan doluşun bi dizel e...fıstık gibi gidin gelin..

Nasıl gelmek isterim bilemessiniz..fakat yazın ailemin yanına gidip 2 hafta kalıp tekrar ist a staj için dönmem gerekiyor:(

Benden size tavsiye, 5 kişi filan doluşun bi dizel e...fıstık gibi gidin gelin..

wALLa şirket Combosunu bi ayarLayabiLesem 6 kişide giderizde işte bu sefer verirmi biLmiorum :confused:

Sivas benim de gözümde tütüyor :) lakin çok hazırlıksız yakalandım bu 17 Haziran' a...

o zaman tarihi biraz ileri alalım bende o tarihte olamayabilirm çünkü :( o ortamda bulunmayı sizleri misafir olamyı bende çok istiyorum..

Haha :) 12 gün sonrasını vermiyorlar daha da eğer Sivas'ın havası Kayseri gibiyse gündüz 28-30 derece arası açık olur, kafasına esince öğleden sonra bi sağanak yapar, gece de 12-14 derece olur.

Tuttu mu sayın Sivas'lılar? :D
Kar nerde ? :D

Yavuz' un gazı almak lazım önce Emre :)

3 ay önce buna benzer olarak başlattığı Bolu gazını o an için alabilmiş ve hepimizin bildiği gibi organizasyonu Mayıs'a taşımıştık ama bu sefer ben girmem araya...

Bende tek başıma muhalefet olmak istemiyorum abi istek çok olursa artık :) olmazsa bi şekilde kaçmaya çalışıcam Sivas'a..

Belki bende cumartesi akşam iş çıkışı uçakla gelip pazar sabah 5 gibi uçakla dönebilirim. Ama sizden ayrı olur ;) Ayarlamaya çalışırım. Benim ruhsat işini halletmem içinde ayrıca gelmem gerekiyor...

Bu arada sivasta bir sokağın adına geçen hafta babamın adını vermişler :D ÖMER ŞAN sokağı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri